A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Мотиваційна зустріч для керівників та методистів закладів позашкільної освіти “Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Виклики та перспективи”.

Дата: 13.09.2022 14:40
Кількість переглядів: 324

13 вересня відділом освіти Решетилівської міської ради спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників була проведена мотиваційна зустріч для керівників та методистів закладів позашкільної освіти “Сучасні підходи. Прогресивні ідеї. Виклики та перспективи”.

Перед тим як перейти до розгляду основної теми, директор Центру Вікторія Пащенко налаштувала колег на продуктивну роботу, провівши творчу вправу “Квітка”. Вона спрямована на презентацію учасників заходу та їх подальшу згуртованість.

В ході зустрічі було порушено ряд важливих питань, які стосувалися роботи позашкілля в новому навчальному році, зокрема дотримання нормативних вимог до функціонування закладів, основні труднощі, потреби, які виникають в процесі роботи та ефективні шляхи їх вирішення. Також мова йшла про інформаційне забезпечення ЗПО, наповнення сайтів, розширення можливостей для дистанційного навчання керівників та ін. З цим присутніх ознайомив консультант Центру Ігор Коваленко на прикладі сайту ЦПРПП.

Начальник відділу освіти Алла Костогриз подякувала колегам з позашкілля за їх професійність і самовіддану працю, та наголосила на необхідності подальшого розширення можливостей для розвитку  дітей.

Підсумком мотиваційної зустрічі стало напрацювання нових завдань та ідей, які є визначальними на найближчий навчальний рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень