A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо призерів І етапу фестивалю-конкурсу театральних колективів "Браво"!

З метою популяризації театрального мистецтва серед учнівської молоді, виявлення і підтримки талановитих дітей, сприяння їх творчим здібностям, забезпечення змістовного дозвілля вже традиційно щороку проходить обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Браво». 14 березня відбувся І (відбірковий) етап цього заходу, в якому взяли участь п'ять колективів закладів освіти Решетилівської громади.

16:48 16.03.2024

Відбулася зустріч професійної спільноти вчителів інформатики

12 березня 2024 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Решетилівської міської ради проведено онлайнову зустріч, яка об'єднала  активну спільноту вчителів інформатики. На ній педагоги обговорили питання, що стосуються актуальних проблем та перспектив розвитку  викладання предмета в сучасних умовах.

13:57 13.03.2024

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН!

З 1 по 4 березня 2024 року у онлайн форматі проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році.

16:42 04.03.2024

Учні Покровського опорного закладу взяли участь у Міжнародній Економічній олімпіаді

Вітаємо із завершенням першого національного раунду Міжнародної Економічної олімпіади в Україні! Понад 500 навчальних закладів і більше 9300 учнів взяли у ньому участь. Серед них і 12 учнів 11-Б класу Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст.  А учениці Маргарита Петряник та Софія Тихоненко візьмуть участь у другому (регіональному) етапі, який відбудеться 10 березня 2024 р. 

16:35 04.03.2024

Відбувся шашковий турнір серед учнів закладів освіти Решетилівської громади

1 березня на базі опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбувся шашковий турнір серед учнів закладів освіти Решетилівської громади. Участь у спортивному заході взяли представники з кожної школи, адже це було не лише суперництво юнаків та дівчат, але й боротьба за загальнокомандну першість закладу.

13:55 02.03.2024

Відбувся І етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім"

Сьогодні, 29 лютого, відбувся І (відбірковий) етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім". До участі в конкурсі запрошувалися екологічні агітбригади, екологічні театри, екологічні шоу із закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які мають досвід виступів перед широкою аудиторією з висвітлення екологічних проблем своєї місцевості та шляхів їх вирішення.

16:03 29.02.2024

Учениця Піщанського закладу освіти стала призеркою Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край, в якому я живу"

Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти "Край, в якому я живу".

15:47 29.02.2024

Підбито підсумки VІ обласного конкурсу дитячої казки

З метою виявлення і підтримки талановитих дітей та учнівської молоді, сприяння розвитку української мови через призму художньої казки, становленню національної свідомості та здатності до творчої самореалізації обдарованих дітей, 23 лютого 2024 року в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбувся VІ обласний конкурс дитячої казки. 

12:54 28.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень