A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Тренінг з психологічної стійкості для асистентів учителів закладів освіти громади

Дата: 08.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 324

8 квітня 2024 року для асистентів учителів ЗЗСО Решетилівської громади в рамках проєкту "Зупинка: Я" проведено тренінг на тему: "Психологічна стійкість. Турбота про ментальне здоров'я". Проєкт впроваджує громадська організація "Центр психологічної допомоги "Конфіденс" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Під час тренінгу асистенти вчителів активно обговорювали тему професійного вигорання педагогів, адже вони щодня стикаються з високою емоційною напругою, та отримали знання про причини і симптоми вигорання. Не менш важливим стало навчання методам самодіагностики вигорання та розроблення індивідуального плану з його подолання. Також освітяни випробували на собі практичні вправи: "Самодіагностика вигорання на роботі", "Світлофор особистісного стану", "Тіло як сад" та інші, які у свою чергу допомогли учасникам краще зрозуміти свій емоційний стан та знайти ресурси для його покращення.

Індивідуальні плани, розроблені наприкінці тренінгу, допоможуть асистентам учителів впровадити отримані знання та навички у власне життя, попередити вигорання, краще справлятися з емоційними навантаженнями та підвищити якість своєї роботи з дітьми.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень