A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Воркшоп для гейткіперів закладів освіти Решетилівської ТГ: "Профілактика суїцидів у громадах"

Наша країна зараз перебуває в досить не стабільних умовах, адже війна змінила життя кожного українця. Багато хто зіштовхнувся із проблемами різної складності, особистими протиріччями та непередбачуваними ситуаціями. Знаходячись у постійній напрузі, особливо важливо дбати про себе, та вміти надавати необхідну допомогу іншим. Надто, якщо це стосується кризових станів, де найперша допомога чи підтримка на початкових етапах грає ключову роль. 

17:11 21.05.2024

Старшокласники закладів освіти громади пройшли підготовку в рамках навчально-польових зборів

З метою формування у здобувачів освіти життєво-необхідних  знань, умінь і навичок щодо захисту України в умовах надзвичайних ситуацій, а також оборонної свідомості, готовності до національного спротиву, розуміння суспільної значущості військової служби, мотивації до набуття необхідних компетентностей у сфері безпеки та оборони для учнів 11-х класів закладів освіти Решетилівської громади було проведено триденні навчально-польові збори. 

10:55 17.05.2024

Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН

15 травня 2024 року у відділі освіти відбувся тренінг для учителів основ здоров'я "Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН". Захід організували з метою підвищення кваліфікації педагогів та ознайомлення їх з сучасними методиками розвитку м’яких навичок в учнів.

21:26 15.05.2024

Визначено переможців Відкритих спартакіад з футболу та волейболу серед ЗЗСО Решетилівської громади

Сьогодні, 10 травня, для багатьох учнів закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади був спортивний день, адже вони були учасниками одразу двох змагань. Так, перша спортивна локація - стадіон "Колос", де зібралися п'ять команд Відкритої спартакіади серед ЗЗСО громади з фуболу та друга - в спортивному залі опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", де проходила Відкрита спартакіада серед ЗЗСО громади з волейболу (дівчата).

15:47 10.05.2024

Вихователі ЗДО громади пройшли тренінг з підтримки ментального здоров'я

Відновлення себе - як це? Насправді відповідь на питання можна знайти у простих речах. Це вміння концентрувати увагу поза роботою, цікаве спілкування, візуалізація навколишнього світу, здатність ловити мить, проживати життя в моменті, подорожувати, помічати приємні дрібниці, берегти своє психічне здоров'я.

13:49 08.05.2024

Керівники професійних спільнот учителів предмету "Захист України" пройшли навчання в межах курсів підвищення кваліфікації

За підтримки Полтавської ОВА на базі одного із закладів освіти Полтавщини відбулося заняття для представників усіх громад Полтавського району та закладів освіти обласного підпорядкування в межах курсів підвищення кваліфікації керівників професійних спільнот учителів предмета "Захист України" ПАНО ім. М.В. Остроградського.

10:37 06.05.2024

Вітаємо!

Прийміть щирі вітання зі святом Світлого Христового Воскресіння! Нехай ця християнська подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчається славою.

20:44 04.05.2024

Юні спортсмени Центру туризму та Шевченківського закладу освіти взяли участь у Відкритій першості зі спортивного орієнтування "Весняні перегони-2024"

Спортивне орієнтування - це той вид спорту, який останнім часом набуває шаленої популярності, тому контингент учасників щоразу збільшується! Кожен виступ сповнений несподіванок і не є стовідсотково успішним, проте щоразу це безцінний досвід і праця на майбутні спортивні перемоги.

10:32 04.05.2024

Підбито підсумки обласного фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров’я"

19 квітня 2024 року у дистанційному форматі відбувся обласний фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров’я", який включав у себе: конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій, конкурс плакатів, конкурс фотографій і художніх робіт. Професійне журі, до складу якого входили фахівці відповідних жанрів, зазначили змістовність виступів та відмітили мистецькі здібності конкурсантів.

17:55 29.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень