A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН!

З 1 по 4 березня 2024 року у онлайн форматі проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України у 2023/2024 навчальному році.

16:42 04.03.2024

Учні Покровського опорного закладу взяли участь у Міжнародній Економічній олімпіаді

Вітаємо із завершенням першого національного раунду Міжнародної Економічної олімпіади в Україні! Понад 500 навчальних закладів і більше 9300 учнів взяли у ньому участь. Серед них і 12 учнів 11-Б класу Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст.  А учениці Маргарита Петряник та Софія Тихоненко візьмуть участь у другому (регіональному) етапі, який відбудеться 10 березня 2024 р. 

16:35 04.03.2024

Відбувся шашковий турнір серед учнів закладів освіти Решетилівської громади

1 березня на базі опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбувся шашковий турнір серед учнів закладів освіти Решетилівської громади. Участь у спортивному заході взяли представники з кожної школи, адже це було не лише суперництво юнаків та дівчат, але й боротьба за загальнокомандну першість закладу.

13:55 02.03.2024

Відбувся І етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім"

Сьогодні, 29 лютого, відбувся І (відбірковий) етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім". До участі в конкурсі запрошувалися екологічні агітбригади, екологічні театри, екологічні шоу із закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які мають досвід виступів перед широкою аудиторією з висвітлення екологічних проблем своєї місцевості та шляхів їх вирішення.

16:03 29.02.2024

Учениця Піщанського закладу освіти стала призеркою Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край, в якому я живу"

Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти "Край, в якому я живу".

15:47 29.02.2024

Підбито підсумки VІ обласного конкурсу дитячої казки

З метою виявлення і підтримки талановитих дітей та учнівської молоді, сприяння розвитку української мови через призму художньої казки, становленню національної свідомості та здатності до творчої самореалізації обдарованих дітей, 23 лютого 2024 року в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбувся VІ обласний конкурс дитячої казки. 

12:54 28.02.2024

Марія Вітер - дипломантка обласного конкурсу з образотворчого мистецтва "Барвисте перевесло”

19 лютого 2024 року в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбувся обласний конкурс з образотворчого мистецтва "Барвисте перевесло” серед вихованців закладів позашкільної освіти.

12:33 28.02.2024

Решетилівський ЗДО ясла-садок "Ромашка" - переможець Всеукраїнського конкурсу "Парад квітів біля школи"

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України минулого року проводив Всеукраїнський конкурс зовнішнього озеленення закладів освіти "Парад квітів біля школи" за 2023 рік. За його підсумками грамотою за І місце нагороджений колектив педагогів та вихованців Решетилівського закладу дошкільної освіти ясла-садок "Ромашка". 

16:30 22.02.2024

Відбулася зустріч професійної спільноти учителів української мови та літератури

У рамках реалізації проєкту ЦПРПП “Професійні спільноти як цінний ресурс для підтримки освітян в умовах воєнного часу”, 20 лютого учителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти громади зібралися на зустріч на базі ОЗ “Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника”.

17:45 20.02.2024

"Cool Games" єднає спортивну молодь Решетилівської громади

Розумних, активних, творчих об'єднав V Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів закладів освіти "COOL GAMES", який проводиться в Решетилівській громаді вже вдруге. У п'ятницю, 16 лютого, на змаганнях стартували учасники ІІ дивізіону: Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки, ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Потічанська філія І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, М'якеньківський ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Федіївська філія І-ІІ ст., Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст., Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка.

13:44 17.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень