A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо переможців ІІ туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина - Україна»!

Наприкінці грудня 2023 року Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді було підбито підсумки ІІ (регіонального) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина - Україна»!

14:04 02.01.2024

Учні Решетилівської громади стали дипломантами природоохоронної акції "Птах року-2023"

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони конкретних видів птахів, та їх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи проводиться щорічна природоохоронно-пропагандистська акція, яку організовує Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Українське товариство охорони птахів (УТОП). У 2023 році птах року - мартин звичайний. 

08:45 29.12.2023

У Покровському опорному закладі освіти відкрився перший у громаді клас безпеки

Сьогодні, 28 грудня, у Решетилівській громаді на базі Покровського опорного закладу загальної середньої освіти відкрито перший клас безпеки. Його облаштовано за зональним принципом організації освітнього простору, що сприяє систематизації сприйняття навчальної інформації:

16:12 28.12.2023

Відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

У понеділок, 25 грудня, у відділі освіти відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На порядку денному було два питання. Зокрема про розгляд та затвердження списку педагогічних працівників освіти Решетилівської міської ради, які підлягають позачерговій атестації в 2023-2024 навчальному році та вилучення зі списку тих педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації в 2023-2024 навчальному році, але не будуть атестовані на основі відомих підстав. 

14:46 26.12.2023

Учениця Калениківського ЗЗСО стала дипломанткою конкурсу "Збережи ялинку"

21 грудня в Полтавському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді підвели підсумки обласного конкурсу «Збережи ялинку", який проводиться щорічно з метою пропаганди серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, виховання екологічної свідомості, виховання поваги до народних традицій, розвитку дитячої творчості.

14:42 21.12.2023

Учні Калениківського ЗЗСО стали дипломантами Всеукраїнського онлайн фотоконкурсу "Україна яблунева 2023"

Школярі Решетилівської громади стали учасниками міжнародної науково-освітньої програми GLOBE ("Глобальне вивчення та спостереження з метою поліпшення довкілля"), у рамках якої восени був проведений Всеукраїнський онлайн фотоконкурс "Україна Яблунева”. Його мета − фіксація місцевих громад, які є членами програми GLOBE, мають свою сторінку на веб-сайті і беруть участь у процесі збору даних про навколишнє середовище та наукових дослідженнях.

17:29 19.12.2023

Визначено переможця конкурсу на посаду директора Решетилівського ІРЦ

19 грудня 2023 року відбувся конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Решетилівської міської ради. Перемогу у конкурсі здобула Корячка Аліна Володимирівна. Саме вона очолить місцевий ІРЦ.

16:06 19.12.2023

Визначено призерів ІІ етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

16 грудня у Решетилівській громаді відбувся ІІ (міський) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, в якому взяли участь юні мовознавці з 3 по 11 клас. Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді. Конкурс проводиться щорічно з 2001 року.

20:27 18.12.2023

Вітаємо юних науковців із успішним виступом на І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН у 2023-2024 н.р

Розвиток науково-дослідницької діяльності у закладах загальної середньої освіти - це, на сьогодні, вагома інвестиція не лише у майбутнє здобувачів знань, але й у престижність сучасних українських шкіл. Наразі підтримка учнів, які володіють потенціалом до високих досягнень є запорукою їх подальших перспектив у науковій сфері.

16:38 16.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень