A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Зігріємо захисників теплом своїх сердець!

Саме так можна назвати цей своєрідний челендж, у якому взяли учні та вихованці закладів загальної середньої освіти, дошкілля та позашкільних закладів. Збираючи коробки з подарунками для військових, які боронять нас усіх і перебувають у складних умовах війни та зими, діти Решетилівської громади разом зі шкільними колективами проявили всю свою винахідливість, майстерність, турботу, згуртованість.

11:43 11.12.2023

Освітня платформа Mathema запустила безкоштовний курс з підготовки до НМТ з математики

Mathema опублікувала безкоштовний курс підготовки до НМТ з математики, який допоможе учням підготуватися до іспиту. Він є повністю у відкритому доступі та не вимагає додаткової реєстрації. Мета курсу — дати українським абітурієнтам можливість безкоштовно і якісно підготуватися до НМТ з математики. Лекції проводили фахівці, які спеціалізуються на підготовці до національного мультипредметного тесту.

18:22 08.12.2023

Дотримуйтесь заходів безпеки на льоду!

З настанням холодів та пониження температурного режиму все більше виникає ризиків небезпеки на замерзлих водоймах. Щоб не трапилося лиха потрібно обережно поводитися на льоду та суворо дотримуватися правил безпеки. Саме про це вкотре говорили під час проведення роз'яснювальної роботи серед населення працівники ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Анастасія Лукашенко та Ігор Горкун, а також інспектор ювенальної превенції Маргарита Козир.

14:07 07.12.2023

Підбито підсумки ІІ етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

2 грудня 2023 року серед здобувачів освіти громади пройшов ІІ (міський) етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Його мета – вшанування творчої спадщини поета і письменника, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

15:14 06.12.2023

Стартував цикл освітніх онлайн-зустрічей "Школа цифрової грамотності педагогів ЗДО" 

Сьогодні, 6 грудня, стартував цикл освітніх онлайн-зустрічей "Школа цифрової грамотності педагогів ЗДО" для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади. Зустрічі є логічним продовженням циклу освітніх онлайнових зустрічей по обміну досвідом "Учитель учителю" для педагогів ЗЗСО громади, що відбулися напередодні та які були організовані Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

13:04 06.12.2023

Конкурс "Збережи ялинку": яскрава альтернатива вічнозеленій красуні

Ялинкові прикраси, блискітки, гілочки хвої, зруби дерев, розмаїття шишок, сніговичків, стрічок... Саме так  розпочинається підготовка до новоріччя у закладах освіти громади. Вже доброю традицією для учнівських колективів ЗЗСО та вихованців позашкільних закладів є щорічний обласний конкурс "Збережи ялинку", який має на меті збереження хвойних дерев, формування екологічної свідомості у дітей та учнівської молоді, виховання поваги до народних традицій, розвиток творчості. 

11:26 05.12.2023

Відкрита першість Решетилівської ДЮСШ з боксу, присвячена пам’яті полеглих захисників

В суботу, 2 грудня, відбулася Відкрита першість Решетилівської ДЮСШ з боксу серед юнаків та дівчат, присвячена пам’яті полеглих захисників Решетилівської територіальної громади. Участь у змаганнях також взяли боксери із Полтави, Кременчука, Люботина, Лубен, Нових Санжар, Миргорода. 46 спортсменів показували свою майстерність та навички ведення бою на рингу спортивної школи. 

09:41 04.12.2023

Відбувся волейбольний турнір на "Кубок пам’яті воїнів-земляків"

Традиційно напередодні Дня Збройних Сил України заклади освіти Решетилівської громади проводять змагання з волейболу на «Кубок пам’яті воїнів-земляків». Спортивний захід відбувся 2 грудня в пам'ять про всіх тих, хто береже наш спокій, хто, відійшовши у вічність, назавжди залишиться світлим спогадом для нащадків та сучасників. Решетилівщина боляче втрачає своїх воїнів і ми не маємо права забувати про їхній героїчний подвиг. Вдячність за це житиме в наших серцях вічно. 

13:25 02.12.2023

Національна програма Future Perfect популяризує платформи для вивчення англійської мови

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформують про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect, яка створена з ініціативи Президента України у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID/UK Aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" та Фонду Східна Європа.

08:52 30.11.2023

Увага! Правила поведінки на льоду!

В зимовий час особливу занепокоєність викликає загибель людей на льоду. Найчастіше це настає через необачність, нехтування елементарними правилами безпеки під час перебування на льоду. Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно знати, як поводитись на льоду. 

16:45 29.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень