A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо педагогів закладів позашкільної освіти!

Педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами культури, науки, мистецтва та спорту. Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. До вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

18:44 24.09.2023

Вітаємо з професійним святом!

Традиційно в останню неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, чиє покликання оберігати найцінніші скарби - наших дітей.

10:40 23.09.2023

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей "За нашу свободу"

22 вересня у відділі освіти відбулося проведення І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді "За нашу свободу". Захід проходив у двох номінаціях - "Образотворче мистецтво" та "Поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України".

12:45 22.09.2023

Освітній кластер "МАН: навчаємось та навчаємо"

19 вересня у відділі освіти працівниками Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено освітній кластер "МАН: навчаємось та навчаємо" для педагогів-керівників учасників МАН. Захід проводився з метою обговорення питань вибору теми, практичної частини наукової роботи та особливостей підготовки презентації для наукової конференції.

13:00 19.09.2023

Працівники відділу освіти доєдналися до акції Всесвітнього дня прибирання

Сьогодні, 16 вересня 2023 року, під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» у 24 регіонах України з дотриманням обмежень воєнного часу, враховуючи норми безпеки та географічні особливості регіонів, відбулися акції до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». 

15:14 16.09.2023

Практичні психологи та соціальні педагоги обговорили аспекти надання першої психологічної допомоги в період воєнного стану

14 вересня у відділі освіти відбулася діалогова сесія учасників професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів. Зустріч була організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників у рамках проведення освітянської діалогової платформи "Акценти 2023-2024 н.р.". 

10:40 14.09.2023

Решетилівські орієнтувальники успішно виступили на Всеукраїнських змаганнях у Світловодську

Із 8 по 10 вересня в місті Світловодську відбулися Всеукраїнські змагання (ІІІ-ІV ранг) зі спортивного орієнтування. Участь у змаганнях взяли 166 спортсменів із різних куточків України. Зокрема, до Світловодська прибули орієнтувальники із Дніпропетровщини, Харківщини, Сумщини, Полтавщини, Черкащини, Одещини, Київщини. Вік учасників змагань — від 10 до 75 років.

18:18 11.09.2023

Практичний інтенсив: як вдало розпочати навчальний рік у закладах дошкільної освіти

Дошкільна освіта - важлива ланка галузі, яка потребує розвитку та підтримки, адже є першою на етапі зростання маленької особистості. Про організацію роботи в ЗДО Решетилівської громади говорили сьогодні з керівниками під час практичного інтенсиву "Як вдало розпочати навчальний рік?"

11:32 06.09.2023

Решетилівська громада - переможець ініціативи з відновлення "DECIDE: ВІДБУДОВА"

5 вересня стали відомі результати відбору громад для участі в ініціативі проєкту DECIDE з відновлення шкіл. Громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» оголосила переможців відбору громад для участі в Ініціативі з відновлення шкіл «DECIDE: Відбудова».

11:29 06.09.2023

Організація безпечного інклюзивного освітнього процесу в закладах освіти у 2023-2024 навчальному році

5 вересня відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено дві діалогові сесії для учасників професійних спільнот асистентів вихователів та вчителів. Онлайн-зустріч відбулася в рамках освітянської діалогової платформи «Акценти 2023-2024 н.р.»

16:44 05.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень