A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

У двох закладах освіти громади у 2023/2024 навчальному році впроваджуватимуть Програму шкільного харчування

22-23 серпня на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського пройшла зустріч представників закладів загальної середньої освіти області та партнерів Всесвітньої продовольчої програми ООН в упровадженні Програми шкільного харчування. До переліку пілотних закладів від Решетилівської громади увійшли Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Л.М. Дудки та Калениківський ЗЗСО І-ІІІ ст. 

18:18 23.08.2023

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сім’ї зіштовхуються з низкою проблемних питань і потребують допомоги. 

11:13 23.08.2023

Три заклади освіти Решетилівської громади долучилися до пілотування проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей"

22 серпня у Полтаві відбулася презентація проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей". У заході взяли участь представники відділу та трьох закладів освіти громади - Покровського ОЗЗСО l-lll ст., Демидівського ЗЗСО l-lll ст. та Решетилівської філії І ступеня ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника", які долучилися до пілотування проєкту.

16:31 22.08.2023

"Старт 2023/2024 навчального року: акценти для координаторів професійних спільнот"

Сьогодні, 18 серпня, Центром професійного розвитку педагогічних працівників в рамках освітянської діалогової платформи проведено онлайнову зустріч на тему: "Старт 2023/2024 навчального року: акценти для координаторів професійних спільнот". 

11:57 18.08.2023

Інформаційна сесія для освітян Решетилівської громади: "Протидія торгівлі людьми, експлуатації або ґендерно зумовленого насильства"

17 липня на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" для педагогів та психологів закладів освіти громади була проведена інформаційна сесія на тему "Протидія торгівлі людьми, експлуатації або ґендерно зумовленого насильства" в рамках проєкту "Забезпечення комплексного реагування щодо захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації або гендерно зумовленого насильства, осіб з групи високого ризику до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, найбільш уразливих ВПО та населення, постраждалого від конфлікту у Полтавській області".

15:28 17.08.2023

Учасники літніх клубів побували з екскурсією на фермерському господарстві в с.Хорішки

15 серпня учасники літнього клубу "Бешкетники" Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст. та учні Решетилівської філії I ст. з д/п побували на агро-екскурсії в селі Хорішки (Козельщинська ТГ), де ознайомилися із роботою в період жнив фермерського господарства "Добробут" агрохолдингу "Астарта-Київ".  

21:03 15.08.2023

Стартував ІІ етап каскаду математичних тренінгів для вчителів математики ЗЗСО

14 серпня розпочався ІІ етап каскаду математичних тренінгів для вчителів математики закладів освіти громади, організатором якого є Центр професійного розвитку педагогічних працівників. І етап проводився на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського та мав на меті навчання тренерів. У Решетилівській громаді ними стали учитель математики ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника», педагог-координатор професійної спільноти учителів математики Тамара Мовчан, учитель математики цього ж закладу Ірина Байбуза та учитель математики Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст. Віталій Гнида.

13:54 14.08.2023

Учні Кукобівської філії І-ІІ ст. в рамках агро-екскурсій відвідали елеватор в с.Лутовинівка

Подорожі - це те, що полюбляють всі на світі. А ососбливо діти, які радіють навіть невеликим мандрівкам. Так, 11 серпня, в рамках проведення агро-екскурсій від швейцарсько-українського проєкту DECIDE, діти з літнього клубу "Мальва" Кукобівської філії І-ІІ ст. їздили на екскурсію в Козельщинську громаду (с.Лутовинівка) на елеватор.

18:14 11.08.2023

Літня подорож до "Країни Карпатії"

З 27 липня по 3 серпня група з дванадцяти активних учнів Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. у супроводі п'яти дорослих здійснила туристичну поїздку в Карпати. Такий вид відпочинку вже є традиційним для учасників гуртка "Пішохідний туризм" під керівництвом учителя фізкультури опорного закладу Євгенія Зимогляда. 

10:41 11.08.2023

Решетилівську громаду відвідали освітяни позашкілля із міста Глобине

10 серпня відбулася зустріч між колегами із позашкілля Решетилівської та Глобинської громади. Начальник відділу освіти Алла Костогриз та директор ЦПРПП Вікторія Пащенко презентували гостям систему роботи позашкілля. Учасники зустрічі відвідали Будинок дитячої та юнацької творчості та Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Решетилівської міської ради.

10:53 10.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень