A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо решетилівських козачат із перемогою у військово-патріотичній грі "Джура-Котигорошко"

Діти - це наше майбутнє, яке вже сьогодні має зростати на засадах високої моралі, патріотизму, сили духу. Дуже приємно бачити позитивний результат свідомого виховання підростаючого покоління, радіти здобуткам дітей та їх досягненням. Рій "Козачата" Решетилівської філії І ст. ОЗ "Решетилівський ліцей ім.І.Л. Олійника" став переможцем ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура") для молодшої вікової групи "Джура-Котигорошко" 2023. 

10:32 16.06.2023

Уповноважений ВРУ з прав людини: що треба знати

Уповноважений ВРУ у межах наданих законодавством повноважень здійснює моніторинг додержання прав і свобод людини та громадянина. Відповідно до ст.3 Закону України "Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", метою парламентського контролю, який здійснює Уповноважений, є сприяння правовій інформованості населення. 

08:19 16.06.2023

У Решетилівській громаді стартував Чемпіонат з пішохідного туризму

Чемпіонат Решетилівської громади зі спортивного туризму розпочався сьогодні, 14 червня, на базі відпочинку в с.Каленики. Вперше за останні 6 років цей захід об'єднав юних учасників із дев'яти закладів загальної середньої освіти: Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст., Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст., ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст., Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Федіївської філії І-ІІ ст. Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки. Також до числа учасників доєдналися вихованці Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. Загалом 10 команд (середня та старша групи) змагатимуться за першість у Чемпіонаті.

14:24 14.06.2023

Як за літо допомогти дитині відновитися та підготуватися до навчання: поради психологів

Завершення навчального року ставить перед батьками завдання – провести канікули з максимальною користю та допомогти дитині через відпочинок впоратися з наслідками впливу війни.

14:02 12.06.2023

Стартувала основна сесія складання національного мультипредметного тесту

Сьогодні, 5 червня, розпочинається основна сесія тестування, яка триватиме до 23 червня. Кількість бажаючих скласти національний мультипредметний тест на Полтавщині цього року значно збільшилася. Всього зареєстровано 11076 учасників НМТ, в минулому році ця цифра була меншою - близько 8 тисяч осіб. Про це 1 червня на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповів директор Департаменту освіти і науки ПОВА Євген Кончаковський.

09:08 05.06.2023

Решетилівські черлідери успішно виступили на Відкритому чемпіонаті у м.Валки

3 червня у місті Валки відбувся Відкритий чемпіонат Валківської територіальної громади з черліденгу. Учасниками заходу стали команди із Полтавської, Сумської та Харківської областей. 

17:56 03.06.2023

Дитинство - казка, мов чарівна мить!

В перший день літа радо вітаємо всіх дітей Решетилівської громади із прекрасним святом - міжнародним Днем захисту дітей! Це особливе свято, бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

08:10 01.06.2023

ВІТАЄМО!

Шановні освітяни, здобувачі освіти, батьки! 

12:02 31.05.2023

Вихованці Решетилівської ДЮСШ стали чемпіонами V обласної Гімназіади з боксу

Днями у місті Миргород відбулася п'ята Гімназіада Полтавщини з боксу. У спортивному турнірі прийняли участь вихованці Решетилівської ДЮСШ, які принесли своїй школі та громаді чемпіонство та перші місця. 

21:04 29.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень