A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Підбито підсумки зонального етапу обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

У квітні 2023 року проведено зональний етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти закладів позашкільної та загальної середньої освіти «Земля – наш спільний дім». У ньому взяли участь 37 колективів-переможців І етапу конкурсу-огляду.

17:18 13.04.2023

Навчально-психологічний онлайн-тренінг для освітян «Емоційна підтримка та емоційний розвиток вчителя»

Сьогодні, 13 квітня, Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено навчально-психологічний онлайн-тренінг для освітян за програмою «Безпечний простір» – «Емоційна підтримка та емоційний розвиток вчителя».

11:58 13.04.2023

Вітаємо призерів І етапу фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

З метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя 12 квітня на базі Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся І етап фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Його програма передбачала проведення трьох конкурсів:

16:07 12.04.2023

Опорні заклади освіти Решетилівської громади здобули перемогу у Фестивалі дитячих відеороликів DECIDE Video Fest!

В межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Winter Clubs «Ми вдома – в Україні» у січні учні Решетилівської громади проходили дводенний тренінг із удосконалення навичок відеозйомки та монтажу. Для цього була залучена команда тренерів Телерадіокомпанії «Інформаційно-рекламне телебачення – ПОЛТАВА». Діти не лише опановували теоретичну частину, але й мали змогу спробувати свої сили на практиці.

15:10 07.04.2023

Професійна зустріч вчителів історії: особливості роботи в НУШ та корисні інструменти для навчання

Читальний зал для дорослих Решетилівської ЦМБ ім. О. М.Дмитренка на базі  ЦКД «Оберіг» сьогодні зібрав за круглим столом професійну спільноту вчителів історії. Зустріч, організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників, об’єднала колег за спільним обговоренням особливостей роботи в НУШ, сучасних методик викладання предмету, обміну практичними навичками та досвідом.

16:16 06.04.2023

Команди закладів освіти громади готуються до військово-патріотичної гри "Сокіл"

Сьогодні на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбулися тренувальні збори команд закладів загальної середньої освіти громади по підготовці до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

13:23 06.04.2023

Відбулася зустріч професійної спільноти вчителів англійської мови

Англійська мова є найпоширенішою у світі мовою за кількістю мовців і третьою за кількістю носіїв. Популярність на неї в сучасному житті лише зростає, тому педагогам важливо не лише вчити молодше покоління, а й самому навчатися, пізнавати нове, застосовувати це на практиці під час уроків.

21:35 05.04.2023

Вчителі образотворчого мистецтва взяли участь у майстер-класі по виготовленню декоративної великодньої листівки

Великодні свята – це привід, щоб зібратися у родинному колі та розділити між собою тепло зустрічі, подарувати обійми рідним та близьким. Приємним доповненням до смачної паски може стати декоративна листівка виготовлена своїми руками.

18:54 05.04.2023

Освітяни змагалися за першість з волейболу серед команд ЗЗСО Решетилівської громади

Сьогодні, 5 квітня, в спортивній залі опорного закладу "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбулися змагання з волейболу серед працівників закладів та установ освіти громади. Шість команд, серед яких і збірні по закладах, були розподілені на дві групи. Зі спортивним стартом колег привітала начальник відділу освіти Алла Костогриз. 

14:33 05.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень