A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Визначено переможців І етапу обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

16 березня 2023 року відбувся І (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». На конкурс 12 навчальних закладів громади представили 103 роботи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: живопис, бісероплетіння, вироби з тіста, пластиліну, пластичних матеріалів, маси для ліплення, ізонитка, вироби з текстильних матеріалів, народна лялька, паперова пластика та оригамі, графіка, художня вишивка, в’язання гачком, спицями, вироби з природних матеріалів, різьблення по дереву, декоративний живопис.

17:53 16.03.2023

Відбулася професійна зустріч психологів та соціальних педагогів

Сьогодні, 15 березня, відбулася нарада для працівників психологічної служби закладів освіти громади, на якій були розглянуті важливі питання, пов'язані з професійною діяльністю психологів та соціальних педагогів.

19:01 15.03.2023

Вчителі фізики та астрономії обмінювалися досвідом в рамках зустрічі професійної спільноти

Сьогодні, 14 березня, на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбулася зустріч професійної спільноти вчителів фізики та астрономії ЗЗСО громади, ініційована Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

14:04 14.03.2023

Вихованці ДЮСШ здобули командне "срібло" у V Гімназіаді Полтавщини з греко-римської боротьби

9-10 березня в м. Полтава пройшла V Гімназіада Полтавщини з греко-римської боротьби серед юнаків 2008-2010 р. н. (U-15). Команда вихованців Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи показали високі  досягнення, а також посіли ІІ загальнокомандне місце.

14:07 13.03.2023

Школярів Решетилівської громади навчають тактичній медицині

8 березня розпочався цикл навчальних тренінгів із тактичної медицини для старшокласників закладів освіти громади. В умовах воєнного стану варто бути готовим до всього, бо часто необхідні навички та знання рятують життя. При цьому дуже важливо розуміти той алгоритм дій, який допоможе взяти себе в руки в екстреній ситуації та надати за можливості першу допомогу як самому собі, так і іншому постраждалому.

13:24 13.03.2023

Нарада-тренінг для директорів ЗЗСО громади: «Цифрова трансформація закладу освіти»

10 березня відділом освіти спільно із Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено нараду-тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти громади на тему: «Цифрова трансформація закладу освіти». Цифрова обізнаність як керівника школи, так і окремого педагога є невід'ємним компонентом сучасного освітнього процесу. Це не лише дозволяє йти в ногу з часом, а й полегшує роботу, адже навчання завдяки застосуванню цифрових технологій стає гнучким, оперативним, більш розгорнутим та змістовним.

15:56 10.03.2023

Вихователі ЗДО взяли участь у тренінгу «Мовлення педагога – вплив на мовленнєвий розвиток особистості дошкільника»

Сьогодні, 9 березня, у відділі освіти у форматі практичного тренінгу відбулася професійна зустріч вихователів закладів дошкільної освіти. Її ініціатором виступив Центр професійного розвитку педагогічних працівників. Тематика заходу: «Мовлення педагога – вплив на мовленнєвий розвиток особистості дошкільника». 

13:20 09.03.2023

Відбувся обласний конкурс читців «Тарасовими шляхами»

7 березня в ОЦЕВУМі відбувся VI обласний конкурс читців «Тарасовими шляхами».  Вперше за останні три роки він відбувся очно, тому для всіх учасників та їх керівників це стало визначною подією. Всього участь у заході взяли 90 учнів. Це переможці місцевих етапів, які проводилися наприкінці лютого у 27-ми територіальних громадах області. Всього ж у І етапі взяли участь майже 500 читців.

19:55 08.03.2023

Спеціалізована онлайн-школа математики MATHEMA запрошує на безкоштовний курс із математики - рекомендує МОН

Онлайн-школа математики MATHEMA розпочала безкоштовний онлайн-курс підготовки до НМТ з математики. Учителі школи викладають програму з математики (підготовка до НМТ) для всіх охочих.  Навчання безкоштовне.

13:05 06.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень