A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

З Днем Соборності України!

Щороку, 22 січня, у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

08:14 22.01.2023

Відбулася Відкрита спартакіада з баскетболу серед ЗЗСО громади

Сьогодні, 20 січня, на базі спортивного залу Кукобівської філії І-ІІ ст. Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. проходила Відкрита спартакіада з баскетболу (3*3) серед закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади.

16:03 20.01.2023

Вчителі Решетилівської громади отримали хромбуки

"Ноутбук кожному вчителю" - це національний проект, реалізований завдяки домовленостям МОН та Мінцифри з компанією Google та за підтримки ООН з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО, в межах якого освітяни нашої громади отримали 39 хромбуків. Серед них 7 вчителів з числа працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб. 

15:58 20.01.2023

Як проходитиме Національний мультипредметний тест у 2023 році: роз’яснення МОН

20 січня у Міністерстві освіти і науки України дали роз'яснення стосовно організації Національного мультипредметного тесту. Такий формат проведення вступного випробування для вступу до закладів вищої освіти був і минулого року. Про це розповів міністр Сергій Шкарлет: "Як і в минулому році, пропонуємо як альтернативу ЗНО провести вступне випробування у форматі удосконаленого НМТ. Найважливіше, на чому я завжди наголошую, – це безпека. Тому тест випускники складатимуть в один день".

12:17 20.01.2023

Педагогічні працівники ЗДО громади провели аналіз дослідження оцінки якості освітнього процесу за методикою ECERS-3

Сьогодні, 18 січня 2023 року, Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено вебінар для вихователів ЗДО «На шляху до якісного дошкілля» з метою обговорення та аналізу результатів дослідження оцінки якості освітнього процесу в ЗДО за методикою ECERS-3 в Решетилівській громаді.

14:12 18.01.2023

Визначено призерів ІІ етапу XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

14 січня в ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» проходив ІІ етап XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Участь у ньому взяли 43 учні нашої громади (5-11 класи).

13:05 18.01.2023

Решетилівська громада отримала генератори для центрів компактного перебування ВПО

Решетилівська міська рада спільно із відділом освіти подала заявку та пройшла відбір на отримання невідкладної допомоги для внутрішньо-переміщених осіб, а саме придбання двох бензинових генераторів для місць компактного перебування ВПО в селах Сухорабівка та Пустовари. 

18:57 16.01.2023

Навчальний тренінг для вчителів фізичної культури "Оцінювання НУШ: критерії, способи, інструменти, практичні поради"

Сьогодні, 11 січня, у приміщенні ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника" для вчителів фізичної культури громади відбулася зустріч, яку ініціювали та провели відділ освіти та Центр професійного розвитку педагогічних працівників. 

18:23 11.01.2023

«Професійний стандарт учителя ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії»

10 січня 2023 року на базі ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» відбувся тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Професійний стандарт учителя ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії». Це вже третя зустріч організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників за участі тренерів НУШ, підготовлених ГО «Освіторія».

18:17 10.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень