A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вероніка Лобач – стипендіатка стипендії ім. Героя Небесної Сотні – Героя України Ігоря Сердюка

21 листопада в м.Полтава пройшла церемонія відзначення учнів, студентів і молодих учених Полтавщини – стипендіатів стипендії Полтавської обласної ради ім. Героя Небесної Сотні – Героя України Ігоря Сердюка. Детальніше ознайомитися зі Стипендією можна ТУТ.

13:12 22.11.2022

Відбувся заключний етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

17 листопада 2022 року проведено заключний етап ХХХ обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Конкурс-огляд відбувався у заочному форматі.

16:42 21.11.2022

Правила поведінки на водоймах в осінньо-зимовий період

В зимовий час особливу занепокоєність викликає загибель людей на льоду. Найчастіше це настає із-за необачності, знехтування елементарних правил безпеки під час перебування на льоду. Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно знати, як поводитись на льоду.

11:10 21.11.2022

З Днем Гідності та Свободи!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

10:48 21.11.2022

Український культурний фонд випустив українську літературу в коміксах

За підтримки УКФ був реалізований онлайн-каталог «Українська література в коміксах». Співвласниці проєкту Ольга Ходацька та Надія Грачова сподіваються, що вони допоможуть популяризувати українську літературу, розвинути читацьку культуру й пам'ять. Учителі ж можуть використовувати комікс як дидактично-ілюстративний матеріал на уроках української літератури.

16:04 18.11.2022

Відбувся тренінг для заступників директорів шкіл на тему «Формування ключових компетентностей та наскрізних вмінь на уроках НУШ»

17 листопада на базі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» відбувся тренінг для заступників директорів шкіл на тему «Формування ключових компетентностей та наскрізних вмінь на уроках НУШ».

19:50 17.11.2022

Команда Решетилівської ДЮСШ взяла участь в обласних змаганнях з волейболу

14-16 листопада в спортивному залі ДЮСШ м. Лубни проходили обласні змагання з волейболу серед команд ДЮСШ системи освіти (дівчата 2008-2009 р.н.). За першість області змагалися п’ять команд з Чутового, Решетилівки, Лубен (дві команди) та Яресьок.

12:56 17.11.2022

Запрошуємо на онлайн-заходи від команди освітнього проєкту Stop Sexтинг

18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації. Для запобігання насильства важливо відкрито говорити про проблему, проводити навчання фахівців, здійснювати просвітницьку діяльність серед батьків і дітей.

11:37 17.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень