A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Демидівський та Шевченківський ЗЗСО - учасники другої хвилі ШДД з написання Стратегії розвитку в рамках реалізації проєкту DECIDE

Дата: 15.02.2024 15:44
Кількість переглядів: 361

Стратегія розвитку закладу освіти - це важливий крок для визначення вектору діяльності школи на найближчі роки. Написання цього документу потребує консолідації зусиль усіх учасників освітнього процесу, адже це дає можливість максимально охопити потреби закладу, визначити і вирішити наявні проблеми, проаналізувати сильні та слабкі сторони.

З 1 лютого в рамках реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE стартувала "друга хвиля" ШДД з написання Стратегії розвитку, до якої потрапили 13 закладів освіти з усієї України. Приємно відзначити, що до цього переліку також увійшли Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка та Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст.

14-15 лютого відбулися організаційні зустрічі керівного складу цих закладів із командою менторів з розроблення та реалізації стратегій розвитку ЗЗСО Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського Оленою Буйдіною та Мариною Крилевець. Вони націлили освітян на початок тривалої, насиченої, творчої роботи, а також склали пленер майбутніх зустрічей.

Досвідом написання Стратегії розвитку закладу освіти та порадами від імені "першопрохідців" поділилася директор ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Жанна Рак. Разом із начальником відділу освіти Аллою Костогриз вони побажали колегам вдалого старту та успіху на кожному етапі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень