A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Відбулися підсумкові зустрічі з керівниками ЗДО та ЗЗСО

27 та 28 грудня відділом освіти спільно з ЦПРПП було проведено офлайн-зустрічі у форматі круглого столу для керівників ЗДО та ЗЗСО. Протягом них педагоги мали змогу підбити підсумки року, обмінятися досвідом роботи з конкретних напрямків діяльності, розповісти про здобутки та напрацювання колегам.

19:29 28.12.2022

Учні Решетилівської громади в числі переможців ІІ (регіонального) туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Полтавським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді в грудні 2022 року було проведено ІІ (регіональний) тур конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

18:09 27.12.2022

Освітяни змагалися за перемогу в тенісі

Сьогодні, 23 грудня, в спортивному залі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" проходили змагання з тенісу настільного серед працівників закладів та установ освіти. 

18:39 23.12.2022

Визначено призерів І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН 2022-2023 н.р.

17 грудня на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім.. І.Л. Олійника" відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН 2022-2023 н.р. Участь в конкурсі брали четверо учнів, які представляли свої роботи у різних секціях та відділеннях.

12:58 19.12.2022

Визначено призерів ІІ етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

Ім'я Петра Яцика знають в Україні чи не найбільше, як засновника у травні 2001 року Міжнародного конкурсу знавців української мови, який проводиться і після його смерті. Конкурс має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу.

13:25 18.12.2022

Відбулася онлайн-нарада із заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами ЗЗСО громади

Сьогодні, 15 грудня, Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно із відділом освіти провів робочу онлайн-нараду із заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами ЗЗСО громади.

14:24 15.12.2022

Відбулася робоча зустріч керівників шкільних музеїв

14 грудня на базі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника» відбулася робоча зустріч керівників шкільних музеїв. Під час заходу присутні обмінялися досвідом роботи, розповіли про свої шкільні музейні кімнати, а також обговорили роль музеїв у сучасному житті школи. Працівники відділу освіти та ЦПРПП надали рекомендації щодо ефективної та якісної роботи музеїв, висвітлення інформації у медіа просторі про їх діяльність та ін.  

17:14 14.12.2022

В Покровському опорному ЗЗСО встановлено систему автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення

Сьогодні, 14 грудня, було завершено роботи по встановленню системи автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення в Покровському ОЗЗСО І-ІІІ ст. Процес облаштування тривав кілька тижнів. Роботи проведено за державні цільові кошти.

14:17 14.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень