A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вихованці гуртка «Шахи» БДЮТ посіли ІІ місце на зональних змаганнях V Гімназіади Полтавщини з шахів

2 листопада в смт. Білики відбулися зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з шахів. Решетилівської громаду на змаганнях представляла команда вихованців гуртка «Шахи» Будинку дитячої та юнацької творчості Решетилівської міської ради. 

21:00 02.11.2022

«Безпечний простір. Емоційна підтримка та професійне зростання працівників психологічної служби»

2 листопада у Решетилівському відділі освіти відбулася інтервізійна зустріч для психологів та соціальних педагогів «Безпечний простір. Емоційна підтримка та професійне зростання працівників психологічної служби». Захід організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

19:05 02.11.2022

Оголошено переможця І етапу обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання

З метою формування національно-культурної ідентичності та патріотичного світогляду серед школярів 1 листопада було проведено І етап обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах Решетилівської громади.

16:00 01.11.2022

Вихованці Решетилівської ДЮСШ - переможці зональних змагань V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу

28 жовтня за підтримки Департаменту освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації в місті Кобеляки проведено зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу, в яких взяли участь учнівські команди з 7 територіальних громад Полтавського району.

18:43 28.10.2022

Освітні онлайн-зустрічі по обміну досвідом «Учитель Учителю»

…Допоки учні відпочиватимуть на осінніх канікулах, педагоги Решетилівської громади тим часом братимуть участь в освітніх онлайн-зустрічах по обміну досвідом  «Учитель Учителю», які організовує Центр професійного розвитку педагогічних працівників. Активності  будуть тривати протягом 1-3 листопада 2022 року.

14:08 27.10.2022

На старт, увага – канікули!

Канікули – найочікуваніша пора для дітей. Навіть якщо вони відбуваються в умовах війни. Незважаючи на ситуацію в країні, діти продовжують навчання – хтось відвідує школу, хтось обирає онлайн-режим із дому. Проте навіть один тиждень без завдань і навчання – неабияка радість як для учнів, так і для їх батьків.

08:48 27.10.2022

Визначено переможця І-го етапу конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

25 жовтня відбувся І етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Цьогорічна тема, яку мали розкрити учасники стосувалася кліматичних змін – «Клімат змінюється. Твої дії».

18:00 25.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень