A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Оголошено результати обласного конкурсу для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття»

23 листопада 2022 року в м. Полтава був проведений обласний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття» у форматі онлайн за допомогою дистанційних технологій освіти. Загалом на конкурс було подано 203 проєкти. Взяли участь команди з 28 територіальних громад, в тому числі і з Решетилівської.

14:08 14.12.2022

Решетилівські спортсмени здобули «срібло» на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби

9-10 грудня в м. Даугавпілс (Латвійська Республіка) проходив Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2005-2006 р.н. Україну представляла команда Полтавської області, до складу борців якої увійшли і наші спортсмени, вихованці Решетилівської ДЮСШ – Іван Олефір (ІІ місце), Владислав Божко (ІІ місце), Денис Трудненко. Загалом область виборола ІІ загальнокомандне місце в турнірі.

21:38 13.12.2022

Вітаємо освітян із успішним проходженням сертифікації!

Сертифікація вчителів – це інструмент підтримки та мотивації педагогів до вдосконалення і досягнення високих результатів у професійній діяльності. Взяти участь у сертифікації означає бути сучасним, сміливим, відповідальним учителем та розуміти виклики часу. Це чудова нагода підвищити статус професії вчителя.

18:59 13.12.2022

Підбито підсумки обласного конкурсу ім. Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями»

Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського 25 листопада 2022 року проводила обласний конкурс імені Григорія Сковороди «Не шукай щастя за морями» із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо)».   До участі запрошувалися учні середньої та професійної (професійно-технічної) освіти (автори, авторські колективи учнів).   Серед переможців та призерів обласного конкурсу імені Григорія Сковороди в номінації «Відеоролик» ІІ місце здобула учениця 7 класу Кукобівської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. – Карина Золотонос.

12:08 13.12.2022

«Збережемо ялинку» разом!

Зима – пора для свят і казкових див, неймовірних емоцій та радості, здійснення бажань… Це початок нового і очікуваного, світлі сподівання дорослих та дітей, час, коли ми всі єднаємося у спільній атмосфері родинного затишку. Нині як ніколи важливо бути разом, дбати про наші традиції, примножувати добрі справи, підтримувати захисників. Адже саме завдяки їх незламності ми теж стаємо стійкішими і маємо змогу долучитися до наближення Перемоги.

20:58 12.12.2022

Освітяни Решетилівської громади здобули перемогу на обласних змаганнях з пішохідного туризму

Попри всі обмеження, в Карлівці 8-10 грудня проходив обласний семінар та 45 обласних змагань з пішохідного туризму серед працівників закладів освіти! За словами головного судді Анатолія Криворучка, учасників неочікувано навіть більше ніж було в час до загострення на війні. 15 команд з різних куточків області!!!

21:02 10.12.2022

Підбито підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Її мета – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

18:58 10.12.2022

Тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Оцінювання НУШ: критерії, підходи, способи, інструменти, практичні поради»

Навчання освітян продовжуються… 8 грудня в приміщенні ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» відбувся тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему: «Оцінювання НУШ: критерії, підходи, способи, інструменти, практичні поради».

12:01 09.12.2022

Онлайн-зустріч учасників та керівників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

8 грудня Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно із відділом освіти була проведена онлайн-зустріч учасників та керівників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

21:33 08.12.2022

Онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів української мови та літератури ЗЗСО громади

7 грудня 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів української мови та літератури ЗЗСО Решетилівської громади.

21:49 07.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень