A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

"Математичний горизонт: вчора, сьогодні, завтра"

Дата: 01.04.2024 09:33
Кількість переглядів: 185

У рамках масштабного проєкту "Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат" за ініціатив Громадської спілки "Освіторія", Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського з метою вивчення стану розвитку математичної освіти Полтавської області: висвітлення поточного рівня математичної освіти, ідентифікації проблем та визначення перспектив розвитку, 29 березня було проведено тренінг за темою: "Математичний горизонт: Вчора, Сьогодні, Завтра".

У заході, який відбувався на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" брали участь вчителі, що забезпечують викладання математики у закладах загальної середньої освіти громади.

Тренінг проводили сертифіковані тренери методист відділу розвитку природничих та математичних дисциплін  ПАНО ім. М.В. Остроградського Ольга Лозинська та вчитель математики Варварівського ліцею Мартинівської сільської ради Полтавського району Олексій Савельєв.

Тренінговий курс проходив у два етапи: спершу дистанційний (проходження базового безплатного курсу для вчителів математики "Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат з математики"), а потім очний, який безпосереднього відбувався у громаді.

За результатами його проходження передбачено отримання двох сертифікатів про підвищення кваліфікації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень