A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я"

Дата: 18.04.2024 14:53
Кількість переглядів: 502

17 квітня відбувся І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я" у якому взяли участь п’ять команд закладів освіти Решетилівської громади.

Своїми виступами та художньою творчістю учасники намагалися популяризувати переваги здорового способу життя, демонстрували власні досягнення у формуванні та збереженні здоров’я, розповідали про позитивний вплив спорту тощо. Команди також на розгляд членів журі представили плакати та фото, які відображали тематику фестивалю-конкурсу, та літературно-музично-спортивну міні-композицію.

За результатами оцінювання І місце зайняла команда “Life is good” опорного закладу “Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника”, ІІ місце розділили між собою комади Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. "Імпульс" та Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки "ОБЖ", ІІІ місце зайняли команди М’якеньківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом "Драйв" та Малобакайський ЗЗСО І-ІІІ ст. "Позитив".

Вітаємо команди та їх наставників! Дякуємо за підготовку, бажаємо і надалі підтримувати себе в тонусі та продовжувати популяризувати ведення здорового способу життя серед молоді. 
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень