A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Проведено навчально-тренувальні збори для вчителів предмету «Захист України»

16 листопада на базі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» відбулися навчально-тренувальні збори для вчителів предмету «Захист України». Захід відбувався у два етапи – теоретичної та практичної частини.

21:08 16.11.2022

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сім’ї зіштовхуються з низкою проблемних питань і потребують допомоги. 

13:35 16.11.2022

Оголошено переможців конкурсу «Збережемо біорізноманіття рідного краю» ім. Олени Байрак

27 жовтня 2022 року був проведений ІІІ обласний конкурс екологічної інфографіки для учнів 5–11 класів «Збережемо біорізноманіття рідного краю» імені Олени Байрак у заочному форматі.

11:45 15.11.2022

«Збережи життя – познач себе у темряві»

З метою запобігання дорожньо-транспортним пригодам за участі дітей та підлітків поліція Полтавщини підготувала відеопорадник «Збережи життя – познач себе у темряві». Бути помітним у темряві – це не про імідж, це – про безпеку та життя. Саме таким є основний меседж відеопорадника. Його можна переглянути за посиланням.

19:17 14.11.2022

Підбито підсумки онлайн-зустрічей по обміну досвідом «Учитель  учителю»

З 1 по 3 листопада Центр професійного розвитку педагогічних працівників проводив онлайн-зустрічі по обміну досвідом «Учитель  учителю». Педагоги мали пройти навчальні тренінги, які включали практичну та теоретичну частину, а також знайомилися детальніше з онлайн-сервісами для кращої організації робочого процесу.

12:13 11.11.2022

Вихованці Решетилівської ДЮСШ взяли участь у І турі Чемпіонату України ІІ Ліги

З 4 по 6 листопада чоловіча команда ВК «Решетилівка 2» взяла участь у І турі Чемпіонату України серед чоловічих команд ІІ Ліги. Спортивний захід проходив на базі Layar Palace у місті Хирів, Львівської обл.

14:43 07.11.2022

Новий автобус для ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника»

Ділимося радісною новиною! Сьогодні, 4 листопада, автопарк ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника» поповнився ще одним транспортним засобом. Відтепер на маршрут виходить новий шкільний автобус ISUZU, який обладнаний механічним пандусом для перевезення дітей з інвалідністю. Ми дбаємо про всіх учнів і створюємо максимально зручні та доступні умови для їх навчання. 

13:02 04.11.2022

«На шляху до якісного дошкілля»

3 листопада відбулася вебінар-нарада для вихователів закладів дошкільної освіти на тему «На шляху до якісного дошкілля». Захід організовано Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

16:58 03.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень