A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вітаємо спортивну молодь Решетилівщини з перемогами!

Дата: 05.02.2024 12:32
Кількість переглядів: 121

У Лубнах 1 та 2 лютого відбувся Чемпіонат Полтавської області з греко-римської боротьби серед юнаків 2009-2010 р.н.U-15. Вихованці Решетилівської ДЮСШ показали чудовий результат:

  • І місце - Нікіта ЛОБАС (44 кг) 
  • І місце - Віталій БРЕУС (57 кг) 
  • ІІ місце - Тімур КАРАСЬ (41 кг) 
  • ІІ місце - Максим ГАЙДУК (44 кг) 

З 2 по 4 лютого 2024 року у Ромнах Сумської області відбувся Відкритий турнір з боксу пам’яті шосткинця, Майстра спорту міжнародного класу Максима Галінічева, який загинув, захищаючи Україну у березні минулого року. У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва, Сумщини та Полтавщини. Нашу громаду представляв вихованець Решетилівської ДЮСШ, Кандидат в Майстри Спорту -  Антон ДУБОВИК, який виборов І місце у ваговій категорії 60 кг.

У ці ж дні у Полтаві проходив турнір найсильніших юнаків та дівчат з тенісу настільного, в якому взяли участь Юлія БАРАН, Антон ГУДЗЕНКО, Артем ХИЛЬ, Вікторія ХІМІЧ. Юлія БАРАН стала призером змагань - посіла ІІІ місце.

Щиро вітаємо наших юних чемпіонів - вихованців Решетилівська дитячо-юнацька спортивна школа та їх тренерів Валерія СЛАВКА, Олександра КОСОЛАПА, Ігоря КОСОЛАПА та Віталія ПІСАРЄВА!

Джерело: Решетилівська МР, ДЮСШ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень