A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Заклади освіти Решетилівської громади відвідав Мобільний клас безпеки

Дата: 25.01.2024 13:33
Кількість переглядів: 241

24-25 січня у рамках спільного проєкту Національної поліції та Головного управління ДСНС України у Полтавській області за підтримки ЮНІСЕФ заклади освіти Решетилівської громади відвідав Мобільний клас безпеки. Це найкраще і найцікавіше рішення навчання дітей в ігровій формі у сфері безпеки: вивчення правил пожежної, мінної безпеки, цивільного захисту та на практиці відпрацювати отримані знання. 

Зокрема в цьому переконалися учні Решетилівської філії І ступеня з дошкільним підрозділом, Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка, Потічанської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Решетилівської філії І ступеня та учні ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника".

Разом із дітьми було проведено різні заходи та активності на тему правил дорожнього руху, булінгу, правил мінної та протипожежної безпеки, правил поведінки на водоймах взимку та інші аспекти безпеки життєдіяльності. Учні із зацікавленістю слухали про вибухонебезпечні предмети та закріпили алгоритм дій при їх виявленні, побачили, як виглядають вибухові пристрої, згадали правила поведінки під час повітряної тривоги та правила дорожнього руху .

Інспектор СЮР ВП Полтавського РУП Маргарита Козир вручила школярам флікери, щоб убезпечити маленьких пішоходів у темний час доби.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень