A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Цифровий хаб професійного розвитку: нові можливості для освітян громади

Дата: 04.01.2024 14:56
Кількість переглядів: 143

Громадською організацією  "Розвиток громадянських компетентностей в Україні" (ГО "DOCCU") у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для розвитку демократичної освіти” завершено надання у 2023 році мінігрантів територіальним громадам, які уклали договори про співробітництво територіальних громад.

Як було повідомлено раніше, Решетилівська  громада  пройшла  відбір та розпочала реалізацію проєкту "Цифровий хаб професійного розвитку", спрямованого  на створення і підтримку інноваційного, безпечного цифрового середовища у комунальній установі  "Центр професійного розвитку педагогічних працівників".  

Його основною метою є надання освітянам можливості здобувати, розвивати та вдосконалювати свої професійні навички та компетентності, забезпечувати доступ до цифрових ресурсів, інструментів та навчальних матеріалів, сприяючи зростанню якості освіти та підвищенню кваліфікації педагогів.

Мінігрант дав можливість придбати технічне забезпечення для діяльності хабу, що є основою для надання якісних освітніх послуг для понад 500 педагогам  закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Варто зазначити, що це лише початок реалізації довгострокового проєкту. Наступні етапи передбачають розробку  навчальних курсів та матеріалів з цифрової компетентності, проведення тренінгів, семінарів, діалогових сесій,  залучення освітян до користування цифровим хабом, розширення аудиторії  та активної участі в проєкті.

Багаторічний досвід співпраці з DECIDE дає можливість реалізовувати освітні ініціативи, що сприяють фаховому зростанню педагогічної спільноти для підвищення рівня навчальних досягнень здобувачів освіти.

Джерело: ЦПРПП

Фото: Юлія Антонець



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень