A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Дошкілля сьогодні: важливі питання та шляхи їх вирішення

Дата: 24.04.2024 14:39
Кількість переглядів: 367

Дошкільна освіта є початковою сходинкою на шляху до формування та становлення особистості. Разом із вихованням підростаючого покоління заклади дошкільної освіти мають тримати "руку на пульсі" та вчасно реагувати на виклики сьогодення. Це не лише безпека наших дітей, а й постійний пошук можливостей для розвитку та прогресивних змін.

Про це говорили 24 квітня у колі професійної спільноти директорів ЗДО, директорів ЗЗСО з дошкільним підрозділом. Тема зустрічі, яка проходила у Решетилівському ЗДО "Ромашка": "Дошкілля: крок до успіху в проєктах та конкурсах"

Досвідом участі у різноманітних акціях, фестивалях, проєктах, конкурсах ділилися директори Покровського ЗДО "Барвінок" Марина Манько та Решетилівського ЗДО "Ромашка" Таїсія Кругова. Аналіз щодо участі садочків у проєктах та конкурсах в розрізі останніх трьох років представила директор ЦПРПП Вікторія Пащенко. Вона також порекомендувала додаткові ресурси та альтернативні шляхи залучення дошкільних закладів до проєктної діяльності.

Продовженням зустрічі стала робоча нарада щодо організації та планування діяльності у закладах дошкільної освіти, яку провела начальник відділу Алла Костогриз.

Наостанок вихованці ЗДО "Ромашка" запросили всіх присутніх у світ казки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень