A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Освітяни опорних закладів освіти громади отримали для роботи нові лептопи

3 березня опорні заклади Решетилівської громади отримали 4 лептопи в межах співпраці Міносвіти, Мінцифри з компанією «Google», міжнародною організацією «World Vision International» та ЮНЕСКО. Про це на своїй сторінці у мережі фейсбук повідомила міський голова Оксана Дядюнова.

10:39 06.03.2023

Опорні заклади освіти розпочали роботу над Стратегіями розвитку

Стратегія розвитку закладу освіти – це пріоритетний документ, який має бути в кожній школі, адже саме він показує вектор діяльності освітньої установи на найближчі роки. Це планування цілей, аналіз проблемних питань, поетапні кроки та шляхи їх вирішення. До написання Стратегії слід підійти ґрунтовно, тому що її ефективність залежить від колективної згуртованості та залучення до створення усіх учасників освітнього процесу.

09:30 06.03.2023

Вітаємо чемпіонів із "золотом"!

Упродовж трьох днів у Полтавській політехніці імені Юрія Кондратюка тривав чемпіонат області з боксу серед юніорів та юніорок. Загалом за перемогу змагалися 130 спортсменів у 13 вагових категоріях.

11:31 04.03.2023

Юнаки змагалися за першість у Відкритій спартакіаді серед ЗЗСО громади з волейболу

В останній день календарної зими спортивна зала опорного закладу «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» приймала учасників Відкритої спартакіади серед ЗЗСО громади з волейболу серед юнаків (старша вікова категорія).

20:57 28.02.2023

Шевченкове слово живе у віках: відбувся І етап конкурсу читців "Тарасовими шляхами"

28 лютого в Центрі культури та дозвілля "Оберіг" пройшов І етап конкурсу читців, присвячений пам'яті великого Кобзаря – "Тарасовими шляхами". Сьогодні безсмертні твори Шевченка звучали урочисто і піднесено, з гордістю возвеличуючи його силу духу, незламність та віру в український народ. Іскра надії та любові поета передалася всім учасникам конкурсу. 

13:38 28.02.2023

В останню неділю лютого в Решетилівці провели змагання зі спортивного орієнтування

26 лютого, не зважаючи на примхи погоди, всі бажаючі зібрались спробувати свої сили в орієнтуванні на дистанції "вибір". Змагання організовано Решетилівським центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді спільно з відокремленим підрозділом Федерації спортивного орієнтування України в Полтавській області.

18:45 27.02.2023

Активна і творча молодь – основа учнівського самоврядування в громаді!

27 лютого відділом освіти спільно із Центром професійного розвитку педагогічних працівників в онлайн-форматі проведено діалоговий майданчик «Дорожня мапа розвитку учнівського самоврядування у Решетилівській громаді».  Мета зібрання – залучити учнів до громадського життя міста, надати їм можливість вирішувати необхідні питання в межах своїх повноважень, самим ініціювати актуальні заходи та реалізовувати ідеї задля створення потужного молодіжного руху в громаді.

17:41 27.02.2023

ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО!

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької  війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму в 2014 році.

11:52 24.02.2023

Семінар-практикум для керівників ЗЗСО: «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти: проведення самооцінювання освітньої діяльності школи»

Сьогодні, 21 лютого, в Решетилівській громаді з робочим візитом перебували фахівці Управління державної служби якості освіти у Полтавській області. На базі опорного закладу «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» начальник відділу інституційного аудиту Леонід Мироненко та головний спеціаліст відділу Ірина Тутак провели семінар-практикум для директорів ЗЗСО та їх заступників. Тематика зустрічі – «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти: проведення самооцінювання освітньої діяльності школи».

18:50 21.02.2023

Обираємо книги для навчання: онлайн-зустріч вчителів початкових класів

Сьогодні, 20 лютого, відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено онлайн-зустріч учасників професійної спільноти вчителів початкових класів ЗЗСО громади. Тема зустрічі – обговорення питання конкурсного відбору підручників у 2023 році для 1 класу закладів загальної середньої освіти. 

18:53 20.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень