A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Сьогодні, 20 березня, у відділі освіти відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Під час зустрічі присутні члени комісії розглянули портфоліо педагогічних працівників, які будуть атестуватися у 2022-2023 році.

14:13 20.03.2023

Учні Решетилівської громади здобули "срібло" у чемпіонаті зі спортивного орієнтування

Цими вихідними, 18-19 березня, в місті Лубни відбувся Відкритий чемпіонат Лубенської громади зі спортивного орієнтування, що зібрав півтори сотні спортсменів з Полтавщини, Дніпра, Харкова, Луганщини та Кіровоградської областей. Також паралельно відбувся обласний етап V Літньої Гімназіади в Полтавській області серед дітей 2008-2010 років народження.

09:48 20.03.2023

Команди закладів освіти «лікували душу» на фестивалі-конкурсі «ГуморFEST»

Молодіжний гумористичний рух – це саме та ниточка позитиву, яка має бути в кожній громаді і, звісно, в шкільному середовищі. Змістовне дозвілля, креативність, командний дух, жага до перемоги – саме це мотивує не стояти на місці гумористичний актив і брати участь у тематичних конкурсах. Одним із них є обласний фестиваль-конкурс «ГуморFEST», І етап якого відбувся у дистанційному форматі 17 березня. Тема сезону – «Ліки для душі».

13:15 18.03.2023

Команди ЗЗСО громади взяли участь у шашковому турнірі

Паралельно зі змаганнями в рамках Відкритої спартакіади з волейболу в ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» цього ж дня проходив також шашковий турнір серед 15 команд закладів загальної середньої освіти громади. 15 дівчат та 13 хлопців зосереджено і впевнено вели гру, яка потребує ерудованості, кмітливості, стратегічного мислення. В кімнатах, де проходили змагання, відчувалась загальна атмосфера інтелектуального суперництва, яке зростало в міру наближення до фіналу.

20:14 17.03.2023

Вітаємо команди ЗЗСО громади із успіхом у Відкритій спартакіаді з волейболу!

Сьогодні, 17 березня, ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" приймав у спортивній залі учасників Відкритої спартакіади серед закладів загальної середньої освіти громади з волейболу (середня вікова категорія). В черговий раз спортивна арена ліцею наповнилась азартом напружених змагань, переможними вигуками, настановами вчителів та командною підтримкою вболівальників.

18:46 17.03.2023

Визначено переможців І етапу обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

16 березня 2023 року відбувся І (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». На конкурс 12 навчальних закладів громади представили 103 роботи з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: живопис, бісероплетіння, вироби з тіста, пластиліну, пластичних матеріалів, маси для ліплення, ізонитка, вироби з текстильних матеріалів, народна лялька, паперова пластика та оригамі, графіка, художня вишивка, в’язання гачком, спицями, вироби з природних матеріалів, різьблення по дереву, декоративний живопис.

17:53 16.03.2023

Відбулася професійна зустріч психологів та соціальних педагогів

Сьогодні, 15 березня, відбулася нарада для працівників психологічної служби закладів освіти громади, на якій були розглянуті важливі питання, пов'язані з професійною діяльністю психологів та соціальних педагогів.

19:01 15.03.2023

Вчителі фізики та астрономії обмінювалися досвідом в рамках зустрічі професійної спільноти

Сьогодні, 14 березня, на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" відбулася зустріч професійної спільноти вчителів фізики та астрономії ЗЗСО громади, ініційована Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

14:04 14.03.2023

Вихованці ДЮСШ здобули командне "срібло" у V Гімназіаді Полтавщини з греко-римської боротьби

9-10 березня в м. Полтава пройшла V Гімназіада Полтавщини з греко-римської боротьби серед юнаків 2008-2010 р. н. (U-15). Команда вихованців Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи показали високі  досягнення, а також посіли ІІ загальнокомандне місце.

14:07 13.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень