A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Решетилівські орієнтувальники - переможці відкритого особисто-командного чемпіонату Полтавської області 2023

22-23 квітня поблизу міста Зіньків проходив відкритий особисто-командний чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування 2023 року. Команда міста Решетилівка переможець 

13:02 24.04.2023

Нарада керівників ЗЗСО: надолуження освітніх втрат та завершення навчального року

21 квітня у відділі освіти відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади, на якій обговорювали поточні проблеми галузі та шляхи їх оперативного вирішення.

15:45 22.04.2023

Вітаємо призерів І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

20-21 квітня пройшов І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід, якому передувала тривала та ґрунтовна підготовка відбувався у змішаному форматі: заочно (з використанням дистанційних технологій) та очно – на базі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника».

19:33 21.04.2023

У рамках професійної зустрічі вчителі біології відвідали "Екопарк Ковалівка"

Сьогодні вчителі біології, будучи в ролі учнів, взяли участь у зоологічній екскурсії та відвідали «Екопарк Ковалівка». Відповідно до структури проведення навчальних екскурсій кожен отримав завдання: обрати одного із мешканців парку, зробити його фото, підготувати цікаву інформацію про тваринку та розмістити на інтерактивній дошці Padlet. 

14:16 20.04.2023

«Reunite Ukraine» - мобільний додаток для пошуку дітей

В Україні запрацював мобільний додаток, створений для пошуку дітей - його презентовано 06 квітня 2023 року в Києві. Основною функцією мобільного додатку «Reunite Ukraine» є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України.

15:36 19.04.2023

Сервіс Pixton: ефективне використання коміксів під час проведення уроків

19 квітня відбувся онлайновий майстер-клас для учителів предмету «Основи здоров'я», ініційований Центром професійного розвитку педагогічних працівників. Тематика зустрічі - «Створення коміксів за допомогою сервісу Pixton». Під час майстер-класу педагоги вчилися створювати власні комікси та обговорювали поточні питання.  

11:38 19.04.2023

Навчання вчителів початкових класів "НУШ: відповідаємо на виклики"

Сьогодні стартувало навчання вчителів початкових класів під назвою "НУШ: відповідаємо на виклики". Перша зустріч учасників відбулася у формі тренінгу, де було використано активну, насичену, інтенсивну форму спілкування між тренерами та учасниками.

18:21 18.04.2023

Вітаємо призерів І етапу обласного конкурсу на найкраще родинне дерево!

18 квітня у відділі освіти відбувся І етап обласного конкурсу на найкраще родинне дерево «Нашому роду нема переводу». Конкурс проводиться з метою посилення ролі сім’ї у національно-патріотичному вихованні дітей, активізації їх інтересу до історії свого родоводу.

13:24 18.04.2023

Вітаємо з Великоднем!

Великодні свята - це привід, щоб зібратися у родинному колі та розділити між собою тепло зустрічі, подарувати обійми рідним та близьким. Тож нехай благословеннимими будуть всі ваші справи і помисли, сповнені любові, добра, щирості. У цей святковий день бажаємо всім вам гармонії в душі, взаєморозуміння в родині, достатку в домі і задоволення від життя. Нехай Господь завжди чує ваші молитви і повсякчас дає вам найкращих ангелів-хранителів, де б ви не були.

13:57 15.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень