A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Решетилівські спортсмени в числі чемпіонів України зі спортивного орієнтування!

З 30 березня по 2 квітня в м. Мукачево Закарпатської області проходив перший цьогорічний чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Четверо вихованців команди O-Resh Orienteering Reshetylivka брали участь у складі збірної команди Полтавської області.

19:46 04.04.2023

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»!

24 березня у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбувся обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», на яку у 26 розділах було подано 368 робіт.

18:54 04.04.2023

Команда ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» – переможець І-го етапу Чемпіонату з основ підприємництва «Крок до бізнесу»

4 квітня в Покровському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. відбувся І етап Чемпіонату з основ підприємництва «Крок до бізнесу» серед команд ЗЗСО громади. Перемогти в конкурентній боротьбі, одержавши найбільший прибуток – найголовніше завдання всіх учасників. У грі змагалися команди таких закладів: Калениківський ЗЗСО І-ІІІ ст., ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника», Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст. та Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки.

16:56 04.04.2023

Учнівське самоврядування: лідерство, навчання, розвиток

Сьогодні на базі Покровського опорного закладу загальної середньої освіти відбувся івент учнівського самоврядування. Це перша офлайнова зустріч, яка зібрала разом як представників активу від шкіл (14 учнів), так і координаторів молодіжного руху.

14:45 04.04.2023

Екосистема «МРІЯ»: стань воїном кіберфронту!

Департаментом кіберполіції, спільно з партнерами розроблено електронну платформу «МРІЯ», яка створена для об'єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основна мета – протидія кремлівській пропаганді та фейковим проросійським ресурсам у мережі Інтернет. 

12:43 30.03.2023

Освітяни громади пройшли квест з основ інфомедійної грамотності

Минулої середи, 22 березня, Центром професійного розвитку педагогічних працівників було ініційовано проведення освітнього квесту «Сучасні навички інфомедійної грамотності». В асинхронному режимі протягом тижня педагоги закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти громади (загалом близько 30 осіб) навчалися і підвищували рівень своєї інформаційно-цифрової компетентності. 

14:27 29.03.2023

Команда «Потічанські енерджайзери» в числі переможців V Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»

Команда ініціативних і непосидючих «Потічанських енерджайзерів» із Потічанської філії І-ІІ ст. із дошкільним підрозділом ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» стала переможцем V Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination», яка проходила у дистанційному форматі з 3 по 25 березня 2023 року. Її організатором виступив Національний центр «Мала Академія Наук». В олімпіаді брали участь команди із Сум, Києва, Камянського, Івано-Франківська, смт. Вигода.

20:56 28.03.2023

Вітаємо призерів І етапу обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти ЗЗСО громади "Земля - наш спільний дім"!

28 березня в приміщенні ЦКД "Оберіг" відбувся І (відбірковий) етап обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої освіти громади "Земля - наш спільний дім". Цьогорічна тематика заходу - "Луки мого дитинства". 

13:31 28.03.2023

Керівники роїв ЗЗСО обговорили організацію та проведення І етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Відбулася онлайн-зустріч для керівників роїв закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади щодо обговорення теми «Організація та проведення І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

13:10 23.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень