A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, ДЮСШ із успіхом в обласному конкурсі «Веселка»!

За кожною переможною сходинкою стоїть копітка праця, відповідальність, численні тренування, злети і невдачі, очікування результату… Тому ми надзвичайно пишаємося, що юні таланти Решетилівської громади впевнено продовжують здобувати зірки слави. 

09:37 29.05.2023

Для укриттів закладів освіти Решетилівської громади передали Wi-Fi роутери

Всі укриття закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади забезпечені Wi-Fi роутерами. Це стало можливим завдяки співпраці Мінцифри з Nokia й за сприяння ГО «Коліщата» та Вільнюської торгово-ремісничої палати. 

11:06 27.05.2023

Педагоги Решетилівської громади стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Клімат для наших дітей»

Решетилівські педагоги вкотре доводять свій високий рівень професійної майстерності. Цього разу Тетяна Шуть із Потічанської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» та Людмила Тищенко із Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст. здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі для педагогічних працівників початкових класів «Клімат для наших дітей».

09:17 20.05.2023

У Решетилівці відбувся турнір з міні-футболу на кубок пам'яті Анатолія Разепова

Прізвище Анатолія Разепова відоме широким колам Решетилівського краю. Це не лише в минулому педагог Покровського закладу освіти, легенда футболу, а й людина, котра лишила по собі світлий слід, вартий уваги і пошанування. 

12:14 19.05.2023

Вишиванка - Вкраїна і доля!

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки. Це свято самобутнє і не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Проте мільйони українців саме цього дня дістають із шафи своє національне вбрання – вишиванку, і йдуть у ній на роботу, в університет чи до школи. 

11:02 18.05.2023

Відбулася робоча зустріч лідерів учнівського самоврядування Решетилівської громади

В ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" сьогодні згуртовано та активно працювали молоді лідери учнівського самоврядування нашої громади. Перед початком робочої зустрічі учні разом із директором краєзнавчого музею Юрієм Кісілем вшанували пам'ять загиблих воїнів Решетилівської ТГ біля стендів у центрі міста.  

14:31 16.05.2023

Вчителі географії Решетилівської громади поглиблювали знання з топографії та орієнтування

Сьогодні у відділі освіти відбулася зустріч професійної спільноти вчителів географії, яку ініціював Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно із Решетилівським центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. 

12:25 16.05.2023

У Решетилівці відбулася Відкрита спартакіада з легкої атлетики серед закладів освіти громади

Сьогодні на спортивному майданчику біля Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г. Боровенського проходила Відкрита спартакіада з легкої атлетики серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти громади. Більше ста учасників, які прибули на спортивний захід, змагалися за першість у загальнокомандному та особистому заліках.

14:51 12.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень