A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вітаємо зі святом!

Вересень… Ранок першого осіннього дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. 

08:10 01.09.2023

Для освітян провели інформаційну сесію з протимінної безпеки

В умовах воєнного стану вкрай важливими є знання та навички, які у разі виникнення небезпеки допоможуть вчасно зреагувати та врятувати себе й інших. З метою підготовки та зміцнення потенціалу освітян 29 серпня на базі ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" було проведено інформаційну сесію з протимінної безпеки для вчителів предметів "Основи здоров'я", "Основи медичних знань" та "Захист України". 

13:44 29.08.2023

Покровський опорний заклад освіти отримав новий шкільний автобус

Сьогодні в обласному центрі Покровський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. отримав новенький шкільний автобус, який придбано за рахунок державної субвенції та коштів місцевого бюджету на основі співфінансування 50%. Загальна вартість складає 2 962 300 грн.

13:33 29.08.2023

Навчання членів піклувальної ради: стратегії розвитку та перспективне планування роботи

25 серпня в онлайн-форматі відбувся 4 модуль навчання членів Піклувальної ради закладів освіти Решетилівської громади. Протягом двох сесій учасники зустрічі розглянули принципи стратегічного планування, оцінювання стратегії розвитку громади, освіти в громаді, стратегії розвитку закладу освіти, критерії їх досягнення. 

11:33 25.08.2023

Щирі вітання!

Сьогодні в обласному центрі з нагоди відзначення Дня Незалежності України висловили подяку тим, хто кожен на своєму місці наближає нашу країну до Перемоги, хто щодня утверджує її незламність та невеликими кроками прокладає шлях до успішного майбутнього.

11:38 24.08.2023

З Днем Незалежності України!

Сьогодні вся Україна відзначає головне свято нашої держави – День незалежності. Це свято багатьох поколінь українців, які боролись за право жити та бути господарями на рідній землі. І сьогодні ми також відстоюємо свою свободу і незалежність. Бо заслуговуємо на добробут, процвітання, стабільне майбутнє і успішне сьогодення!

08:05 24.08.2023

У двох закладах освіти громади у 2023/2024 навчальному році впроваджуватимуть Програму шкільного харчування

22-23 серпня на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В.Остроградського пройшла зустріч представників закладів загальної середньої освіти області та партнерів Всесвітньої продовольчої програми ООН в упровадженні Програми шкільного харчування. До переліку пілотних закладів від Решетилівської громади увійшли Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Л.М. Дудки та Калениківський ЗЗСО І-ІІІ ст. 

18:18 23.08.2023

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сім’ї зіштовхуються з низкою проблемних питань і потребують допомоги. 

11:13 23.08.2023

Три заклади освіти Решетилівської громади долучилися до пілотування проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей"

22 серпня у Полтаві відбулася презентація проєкту "Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей". У заході взяли участь представники відділу та трьох закладів освіти громади - Покровського ОЗЗСО l-lll ст., Демидівського ЗЗСО l-lll ст. та Решетилівської філії І ступеня ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника", які долучилися до пілотування проєкту.

16:31 22.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень