A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Національна програма Future Perfect популяризує платформи для вивчення англійської мови

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформують про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect, яка створена з ініціативи Президента України у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID/UK Aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" та Фонду Східна Європа.

08:52 30.11.2023

Увага! Правила поведінки на льоду!

В зимовий час особливу занепокоєність викликає загибель людей на льоду. Найчастіше це настає через необачність, нехтування елементарними правилами безпеки під час перебування на льоду. Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно знати, як поводитись на льоду. 

16:45 29.11.2023

Піщанські інтелектуали успішно виступили у ІІ турі обласних змагань "Дебати-2023"

24-25 листопада у Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся ІІ тур обласних змагань інтелектуальної гри "Дебати-2023". Решетилівську громаду представляла команда-переможець І туру гри -  "АЛЬТАІР" Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки. 

13:41 27.11.2023

Освітяни Решетилівської громади стали переможцями Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в ЗЗСО у 2023 році

Підбито підсумки проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023 році. Серед загальної кількості учасників приємно бачити знайомі прізвища, адже це освітяни Решетилівської громади.

10:12 27.11.2023

Юрист консультує: ведення обов'язкової кадрової документації в закладі дошкільної освіти

23 листопада відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено семінар-тренінг «Ведення обов’язкової кадрової документації в закладі дошкільної освіти» для директорів ЗДО Решетилівської громади. 

14:03 23.11.2023

Учні ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" посіли призові місця на конкурсах обласної військово-спортивної гри "Петлюрівський вишкіл"

6 листопада 2023 року стартувала обласна військово-спортивна гра "Петлюрівський вишкіл". Решетилівську громаду на обласному рівні представляли учні команди "Гайдамаки" ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника". Разом із колективом опорного закладу щиро радіємо успіхам дітей, які показали гідні результати в кількох конкурсах військово-спортивної гри. 

15:32 21.11.2023

З Днем Гідності та Свободи!

21 листопада ми відзначаємо важливу дату, пов’язану з новою історією України - День Гідності та Свободи, заснований на честь двох революцій, Помаранчевої і Революції Гідності. Сьогодні ми вшановуємо патріотизм та мужність громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

08:14 21.11.2023

Лідери учнівського самоврядування "Рада UR" взяли участь у тренінгу "Безпечний молодіжний простір"

Що таке безпечний молодіжний простір? Як створити для молоді середовище спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля? Відповідь на ці та інші питання шукали 17 листопада разом із лідерами учнівського самоврядування "Рада UR" під час практичного тренінгу "Безпечний молодіжний простір". 

14:00 18.11.2023

Вітаємо переможців Відкритої спартакіади серед ЗЗСО Решетилівської громади з футзалу (юнаки 10-11 клас)!

У п'ятницю, 17 листопада, відбулася Відкрита спартакіада серед закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади з футзалу. Цього разу естафету змагань прийняли юнаки 10-11 класів. Загалом участь у турнірі взяли 6 команд з таких закладів: ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника", Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки, Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст., Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О.Пащенка, Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Остап'євський ЗЗСО І-ІІІ ст.

17:30 17.11.2023

Нарада керівників ЗЗСО: працюємо разом над створенням успішного освітнього середовища

Школа - це простір, у якому відбувається становлення особистості, формується майбутнє нашої країни. Саме тому так важливо об'єднатися та докласти максимум зусиль аби освітнє середовище відповідало безпековим умовам та сприяло повноцінному розвитку здобувачів освіти. Як організувати освітній процес та успішно завершити І семестр цього навчального року - обговорювали 17 листопада на нараді керівників ЗЗСО Решетилівської громади.

16:27 17.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень