A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Зустріч професійної спільноти вихователів ЗДО: використання конструктора LEGO в дошкіллі

Конструктори LEGO - звична майже для кожного річ, а надто для дітей, які із кольорових цеглинок моделюють навколишній світ, поринаючи в захопливу гру. Як ще з користю для дошкільнят можна використати яскраві конструкції обговорювали 24 січня під час зустрічі професійної спільноти вихователів ЗДО.

18:32 24.01.2024

Кулінарний хаб/Полтавщина: з користю для здоров'я

За сприяння Громадської організації «Cult Food» та з метою організації виконання заходів з реалізації Стратегії реформування шкільного харчування на базі Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука створено кулінарний хаб Полтавської області.  

09:40 22.01.2024

Зустріч професійної спільноти учителів історії: долаємо освітні втрати

Як подолати освітні втрати та заповнити навчальні прогалини говорили під час зустрічі професійної спільноти вчителів історії. Захід, який відбувався в ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" складався з двох частин. В ході першої - практичної - освітяни працювали на платформі "Всеукраїнська школа онлайн".

20:00 19.01.2024

Тренінгове заняття "Освітній центр медіаграмотності: фейки та маніпуляції"

17 січня Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено друге тренінгове заняття з циклу "Освітній центр медіаграмотності" для педагогів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Решетилівської громади. Тематика зустрічі стосувалася фейків та маніпуляцій.

18:44 17.01.2024

Учні Калениківського ЗЗСО стали призерами Всеукраїнського художнього конкурсу "Календар Globe 2024"

Наприкінці 2023 року стали відомі результати Всеукраїнського художнього конкурсу "Календар Globe 2024". Серед загальної кількості учасників з різних куточків України призові місця посіли також учні Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст. 

19:27 13.01.2024

Працівники закладів освіти громади змагалися з тенісу настільного

11 січня відбулися уже традиційні змагання з настільного тенісу серед педагогічних працівників закладів освіти громади. Із вітальним словом до учасників змагань звернулася начальник відділу освіти Алла Костогриз та голова міської організації Профспілки працівників освіти Решетилівської громади Валерій Яременко.  

19:00 11.01.2024

Ресурсна зустріч професійної спільноти психологів та соціальних педагогів закладів освіти громади

Ментальне здоров'я та наповнення власного ресурсу є важливим компонентом сучасного освітнього простору. В рамках ресурсної зустрічі професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти громади, яка відбулася 11 січня, учасники обговорили профілактику суїцидальної поведінки у дітей та спільно із директором ЦПРПП Вікторією Пащенко виконали вправи, спрямовані на ресурсостійкість.

16:31 11.01.2024

Семінар-практикум для керівників ЗДО: "Самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладах дошкільної освіти"

10 січня директори та вихователі-методисти ЗДО Решетилівської громади спільно з Іриною Ситник, фахівчинею Управління Державної служби якості освіти в Полтавській області, працювали над самооцінюванням управлінських і освітніх процесів у закладах дошкільної освіти.

16:45 10.01.2024

Онлайнова зустріч учителів природничої освітньої галузі

У вівторок, 9 січня, відбулася онлайн-зустріч для учителів біології, фізики та хімії, які будуть забезпечувати виконання Державного стандарту базової середньої освіти у 7-х класах НУШ у 2024-2025 н.р. Близько тридцяти педагогів-предметників взяли участь у заході, який передбачав обговорення напрацьованого досвіду з природничих предметів на базі пілотного 7 класу ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника".

13:45 09.01.2024

Цифровий хаб професійного розвитку: нові можливості для освітян громади

Громадською організацією  "Розвиток громадянських компетентностей в Україні" (ГО "DOCCU") у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для розвитку демократичної освіти” завершено надання у 2023 році мінігрантів територіальним громадам, які уклали договори про співробітництво територіальних громад.

14:56 04.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень