A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Тренінгове заняття "Освітній центр медіаграмотності: мова ворожнечі - як запобігти та подолати"

29 березня Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено заключне тренінгове заняття з циклу "Освітній центр медіаграмотності" для педагогів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Решетилівської громади. Тематика зустрічі стосувалася мови ворожнечі, способів її розпізнавання та уникнення.

13:33 29.03.2024

Учениця Покровського опорного закладу - фіналістка ІІ (регіонального) етапу Міжнародної Економічної олімпіади в Україні

10 березня відбувся ІІ (регіональний) етап Міжнародної Економічної олімпіади в Україні, в якому брали участь дві учениці 11-Б класу Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Маргарита Петряник та Софія Тихоненко. За його результатами Маргарита Петряник вийшла у фінал, посівши у своїй групі IV місце серед 124 учасників. Вітаємо здібну ученицю та її керівника Олену Таранець із успіхом на цьому рівні. Фінал ЕО відбудеться в Києві 11-12 травня. 

14:14 28.03.2024

"Всеукраїнська школа онлайн" - ефективний інструмент для подолання освітніх втрат

"Всеукраїнська школа онлайн" на сьогодні є дієвим та ефективним інструментом для використання в роботі вчителів та учнів, адже питання подолання освітніх втрат не втрачає своєї актуальності. 28 березня про це у професійному колі говорили педагоги предмету "хімія".

12:41 28.03.2024

Організація еколого-натуралістичної освіти з дітьми та учнівською молоддю

27 березня Решетилівською філією ПОЕНЦУМ за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників була проведена зустріч учителів-біологів та керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку. Тема семінару-наради: "Організація еколого-натуралістичної освіти з дітьми та учнівською молоддю". 

15:12 27.03.2024

Роль заступника директора у виявленні та подоланні освітніх втрат

Тематика подолання освітніх втрат в розрізі галузі освіти Решетилівської громади розглядається вже не вперше. Чергова зустріч педагогів, а саме заступників директорів з навчально-виховної роботи, була зосереджена на виявленні та подоланні освітніх втрат здобувачів освіти за допомогою інструментів "Всеукраїнської школи онлайн". 

13:15 26.03.2024

Вітаємо призерів І етапу фестивалю-конкурсу театральних колективів "Браво"!

З метою популяризації театрального мистецтва серед учнівської молоді, виявлення і підтримки талановитих дітей, сприяння їх творчим здібностям, забезпечення змістовного дозвілля вже традиційно щороку проходить обласний фестиваль-конкурс театральних колективів «Браво». 14 березня відбувся І (відбірковий) етап цього заходу, в якому взяли участь п'ять колективів закладів освіти Решетилівської громади.

16:48 16.03.2024

Відбулася зустріч професійної спільноти вчителів інформатики

12 березня 2024 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Решетилівської міської ради проведено онлайнову зустріч, яка об'єднала  активну спільноту вчителів інформатики. На ній педагоги обговорили питання, що стосуються актуальних проблем та перспектив розвитку  викладання предмета в сучасних умовах.

13:57 13.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень