A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Веломандрівка стежками рідного краю

Літнього недільного дня, 23 липня, активні учні Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. разом зі своїм наставником, керівником гуртка "Пішохідний туризм" Євгенієм Зимоглядом здійснили веломандрівку за маршрутом: Покровське-Щербаки-Славки-Піщане-Гоголеве-Нова Михайлівка-Потеряйки-Кривки-Покровське в рамках проєкту "Активні парки - локації здорової України". Загалом була подолана відстань у 56 км.! Найменшому учаснику подорожі всього 3 роки, проте маленький турист, попри юний вік, вже звикає до подібних активностей. 

13:10 24.07.2023

Софія Косенко - бронзова призерка Чемпіонату України з більярдного спорту "Вільна піраміда"

З 13 по 16 липня у м. Хмельницький проходив Чемпіонат України з більярдного спорту "Вільна піраміда" серед юніорів, юнаків та дівчат. У більярдному клубі "Б-8" зібралися 43 спортсмени з 13 регіонів України. 

11:16 17.07.2023

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії ім. Лесі Українки

Державний комітет телебачення і радіомовлення України проводить прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2023 рік.

16:37 09.07.2023

Решетилівська громада другий рік поспіль переможець конкурсного відбору Summer Clubs "Ми вдома - в Україні" в рамках проєкту DECIDE

У розпал літа - приємні новини! Сьогодні, 7 липня, стали відомі результати відбору в рамках ініціативи швейцарсько-українського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Решетилівська громада увійшла до переліку переможців, де протягом найближчих двох місяців будуть організовані і проведені незабутні літні активності для дітей.

13:52 07.07.2023

Заклади освіти Решетилівської громади отримали шкільні набори від ЮНІСЕФ

Заклади освіти Решетилівської громади отримали від ЮНІСЕФ набори для початкових класів та дитсадків. Це бокси для раннього розвитку, уроків фізкультури, інтерактивних занять та персональні набори для першокласників і вчителів.

16:19 06.07.2023

З Днем Конституції України!

Сьогодні Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Всі ці роки наша держава з допомогою головного документу захищала наші права, тепер прийшла черга нашого народу захищати рідну державу, аби зберегти її для нащадків та майбутніх поколінь. 

08:21 28.06.2023

Орієнтувальники з Решетилівки привезли винагороди з Лубен!

Із 23 по 25 червня у місті Лубни відбулися Всеукраїнські змагання «Кубок пам’яті 2023» - Відкритий особистий чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування. На Лубенщину прибули спортсмени із Харківщини, Сумщини, Донеччини, Дніпропетровщини, Полтавщини, Київщини, Луганщини, Одещини. Загалом, за першість змагалися близько сотні учасників.

09:12 26.06.2023

Стартує Всеукраїнська літня школа з основ дистанційного зондування Землі

В період з 3 по 7 липня 2023 року Національний центр "Мала академія наук України" буде проводити Всеукраїнську літню школу з основ дистанційного зондування Землі. До участі запрошуються здобувачі освіти 7-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

08:57 21.06.2023

Старшокласники закладів освіти громади вдосконалюють практичні навички на навчально-польових зборах

20-21 червня на базі відпочинку Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді в селі Каленики проходять навчально-польові збори та навчально-тренувальні заняття для учнів 11 класів закладів освіти Решетилівської громади. 

14:05 20.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень