A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

В опорних закладах громади навчатимуть фінансової грамотності

З 1 вересня 2023 року в опорних закладах розпочнеться вивчення економіки за інноваційними підручниками. Педагоги Тетяна Остапчук (ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника") та Олена Таранець (Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст.) з 9 серпня на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського розпочали підвищення кваліфікації учителів курсу "Економіка". 

10:12 10.08.2023

Вихованці Решетилівського центру туризму четвертий рік поспіль підкорюють українські Карпати

"Кожного року решетилівська молодь має ходити в гори!" - з упевненістю говорить директор Решетилівського центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Павло Мосієнко. Четвертий рік поспіль вихованці позашкільного закладу освіти не зраджують цій меті!

09:32 10.08.2023

Учасники літнього клубу "Сонечко" здійснили агро-екскурсію до тепличного комплексу в селі Вітрова Балка

Агро-екскурсії в рамках літніх активностей Summer clubs "Ми вдома - в Україні" продовжуються. І цього разу учні літнього клубу "Сонечко" Новомихайлівського ЗЗСО І-ІІ ст. відвідали Білицьку територіальну громаду, село Вітрова Балка. Саме там юні учасники мандрівки познайомилися з Іриною Бабич – успішною фермеркою з Полтавщини.

15:14 09.08.2023

Решетилівська та Терешківська громади працюють над підготовкою договору про співробітництво територіальних громад

8 серпня відбулося засідання комісії з підготовки проєктів договорів про співробітництво територіальних громад у складі представників Решетилівської міської ради та Терешківської сільської ради.  

10:43 09.08.2023

В Решетилівській громаді в рамках проведення літніх клубів стартували агро-екскурсії

Завдяки проєкту DECIDE та агропромисловому холдингу "Астарта-Київ" в рамках проведення літніх клубів учні нашої громади стали учасниками захопливих агро-екскурсій, які розпочалися сьогодні, 4 серпня.

16:15 04.08.2023

Відкрито реєстрацію на участь у сертифікації вчителів математики та української мови і літератури

До уваги педагогічних працівників! 1 серпня розпочинається реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та мають стаж педагогічної роботи 2 і більше років. детальніше ТУТ.

09:15 01.08.2023

Навчання членів піклувальної ради: роль ОМС та фінансування галузі освіти

27 липня в онлайн-форматі відбувся 3 модуль навчання членів Піклувальної ради закладів освіти Решетилівської громади. Протягом двох сесій учасники ознайомилися із повноваженнями органів місцевого самоврядування у сфері управління освітою щодо заснування, ліквідації, утримання закладів та установ системи освіти; забезпечення територіальної доступності, формування мережі закладів освіти та ін. 

12:40 28.07.2023

Веломандрівка стежками рідного краю

Літнього недільного дня, 23 липня, активні учні Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. разом зі своїм наставником, керівником гуртка "Пішохідний туризм" Євгенієм Зимоглядом здійснили веломандрівку за маршрутом: Покровське-Щербаки-Славки-Піщане-Гоголеве-Нова Михайлівка-Потеряйки-Кривки-Покровське в рамках проєкту "Активні парки - локації здорової України". Загалом була подолана відстань у 56 км.! Найменшому учаснику подорожі всього 3 роки, проте маленький турист, попри юний вік, вже звикає до подібних активностей. 

13:10 24.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень