A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Новини

Вчителі географії Решетилівської громади поглиблювали знання з топографії та орієнтування

Сьогодні у відділі освіти відбулася зустріч професійної спільноти вчителів географії, яку ініціював Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно із Решетилівським центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. 

12:25 16.05.2023

У Решетилівці відбулася Відкрита спартакіада з легкої атлетики серед закладів освіти громади

Сьогодні на спортивному майданчику біля Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г. Боровенського проходила Відкрита спартакіада з легкої атлетики серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти громади. Більше ста учасників, які прибули на спортивний захід, змагалися за першість у загальнокомандному та особистому заліках.

14:51 12.05.2023

Опорні заклади освіти громади отримали нові гаджети для потреб дітей

Повноцінне, якісне і неперервне навчання дітей – мета, яку ставить перед собою галузь освіти кожної громади. Це можливо не лише в безпечних умовах, а й за наявності відповідного технічного оснащення. 

09:37 10.05.2023

Вихованці гуртка "Писаночка" із Шевченківської школи нагороджені дипломами за перемогу у Всеукраїнській акції "Писанкове дерево Перемоги"

Писанки вихованців гуртка із Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка (керівник Андрончик Світлана) вражають своєю оригінальністю, яскравістю та креативністю не перший рік.  

15:32 09.05.2023

Вітаємо з перемогою на Всеукраїнському етапі конкурсу "Парки - легені міст і сіл України"!

Поспішаємо поділитися радісною звісткою! Члени екологічного гуртка "Зелене світло" ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" вибороли І місце на Всеукраїнському етапі конкурсу "Парки - легені міст і сіл України" (керівники - Олеся Савченко та Валентина Кошова) і нагороджені грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. 

13:59 09.05.2023

Відбулося громадське обговорення щодо співробітництва територіальних громад

На виконання розпорядження міського голови №102 від 21 квітня 2023 року у відділі освіти у форматі круглого столу відбулося громадське обговорення щодо організації співробітництва територіальних громад - Терешківської сільської територіальної громади та Решетилівської міської територіальної громади у сфері освіти з питання делегування повноважень по забезпеченню координації професійного розвитку педагогічних працівників.

18:50 08.05.2023

Роботу вчителя-краєзнавця із ліцею відзначено на всеукраїнському рівні!

4 травня начальник відділу освіти Алла Костогриз виконала приємну місію - вручила Грамоту від Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Ігорю Андрійовичу Купенку, вчителю ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника".

12:02 05.05.2023

Вчителі музичного мистецтва вивчали новітні техніки та музичне імпровізування

3 квітня в опорному закладі "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" пройшла зустріч професійної спільної вчителів музичного мистецтва. Педагоги обмінялися практичним досвідом роботи та ознайомилися з новими можливостями "Арт-навігатора", спрямованого на поліпшення якості викладання предмета та використання цифрових інструментів на дистанційних уроках.

09:06 04.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень