A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН

Дата: 15.05.2024 21:26
Кількість переглядів: 182

15 травня 2024 року у відділі освіти відбувся тренінг для учителів основ здоров'я "Розвиток м'яких навичок: знайомство з СЕЕН". Захід організували з метою підвищення кваліфікації педагогів та ознайомлення їх з сучасними методиками розвитку м’яких навичок в учнів.

Тренінг провела досвідчений педагог та тренер, заступник директора ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника" Юлія Григоренко. Метою активностей стало ознайомлення вчителів основ здоров'я з концепцією СЕЕН (соціально-емоційного та етичного навчання), а також з методами та інструментами, які можна використовувати для розвитку м'яких навичок в учнів.

М'які навички допомагають людям налагоджувати стосунки, спілкуватися, розв'язувати проблеми, приймати рішення та адаптуватися до змін. Ці навички є важливими не лише для успішного навчання, але й для успішного життя загалом.

Під час тренінгу учасники мали змогу ознайомитися з концепцією СЕЕН та її значенням для розвитку м'яких навичок в учнів, вивчити різні методи та інструменти розвитку м'яких навичок, взяти участь у практичних вправах, які допомогли їм застосувати отримані знання на практиці.

Тренінг був побудований таким чином, щоб учасники могли активно взаємодіяти один з одним, ділитися своїми досвідом та думками, а також отримувати зворотній зв'язок від тренера.

Отримані знання та навички допоможуть учителям основ здоров'я ефективніше розвивати м'які навички у своїх учнів, а це, своєю чергою, сприятиме їхньому особистісному та соціальному розвитку.

Джерело: ЦПРПП



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень