A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

"Cool Games" єднає спортивну молодь Решетилівської громади

Дата: 17.02.2024 13:44
Кількість переглядів: 670

Розумних, активних, творчих об'єднав V Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів закладів освіти "COOL GAMES", який проводиться в Решетилівській громаді вже вдруге. У п'ятницю, 16 лютого, на змаганнях стартували учасники ІІ дивізіону: Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки, ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", Потічанська філія І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, М'якеньківський ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Федіївська філія І-ІІ ст., Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст., Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст., Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка.

До суддівської колегії увійшли вчителі фізичної культури закладів освіти: Євгеній Зимогляд (головний суддя), Володимир Стешенко, Володимир Бутенко, Марина Бреус, Василь Ступа.

Після привітального слова та загальної розминки-руханки 60 учнів взяли участь у шести естафетах: Черепаха, Ткач, Біатлон 2, Хватько, Флеш, Гулівер. Кожна з них має свої правила проведення та спортивний інвентар. В основі концепції - заохочення молоді до участі у формуванні своїх варіантів рухової активності, ігор, естафет для їх наступного включення до основної програми Cool Games. 

Окремо слід зазначити, наскільки напруженим та хвилюючим видався спортивний захід. Градус емоцій торкнувся навіть вчителів та суддів, які жваво обговорювали правила гри та суддівства. Учні слухали своїх наставників, щиро вболівали за друзів з інших закладів освіти, не обійшлося і без сліз поразок та шаленої радості від перемоги. Спортивна зала на період змагань наповнилася азартом та щасливим дитячим сміхом. 

У фіналі за І-ІІ місця змагалися команди Піщанського, Потічанського закладів освіти; за ІІІ-ІV Покровського та Демидівського. У підсумковому результаті переможцями ІІ дивізіону стали:

  • І місце - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки
  • ІІ місце - Потічанська філія І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом
  • ІІІ місце - Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст.

Призери нагороджені грамотами та кубком. Вітаємо спортивну молодь і дякуємо за яскраву та емоційну гру! 


Не менш азартною була гра І та ІІІ дивізіону, яка відбулася 23 лютого. Незважаючи на меншу кількість команд COOL GAMES знову заряджали учасників на перемогу. Кожен дивізіон пройшов по 12 естафет:

І - біатлон, гулівер, дід Мазай, класики, котигорошко, котигорошко слалом, не спіши щоб встигнути, ткач, флеш, флеш слалом, ягоди, конвеєр.

ІІІ - біатлон2, гулівер, дід Мазай, класики, коло, великі складнощі, конвеєр, котигорошко слалом, ткач, хватько, флеш слалом, не спіши щоб встигнути. 

Оцінювали роботу учасників і слідкували за правильністю виконання кожної естафети судді: Сергій Мордик (головний суддя), Володимир Стешенко, Марина Бреус, Володимир Бутенко, Сергій Карабак.

Традиційно фізкультурно-оздоровчий захід розпочався після загальної руханки та привітального слова начальника відділу освіти Алли Костогриз.

Учні старшої вікової категорії та меншої не лише змагалися за призові місця, а й повністю відчули командний дух: менші вболівали за старших і навпаки, підтримували, у разі потреби роз'яснювали, раділи успіхам. А разом із ними їх вчителі-наставники, які відкривали свої дружні обійми та емоційно переживали кожен момент гри.

В результаті переможцями І дивізіону стали:

І місце - Решетилівська філія І ступеня ОЗ "Решетилівський ліцей І.Л. Олійника"

ІІ місце - Потічанська філія І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом

ІІІ місце - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки 

Переможці ІІІ дивізіону:

І місце - ОЗ "Решетилівський ліцей І.Л. Олійника"

ІІ місце - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки 

ІІІ місце - Остап'євський ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дякуємо учням трьох дивізіонів за змістовну гру! COOL GAMES об'єднали всіх спільними емоціями, спортивними естафетами, хвилюваннями та потужною енергією єднання.

Більше фотографій ТУТ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень