A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Освітяни Решетилівської громади провели турнір з міні-футболу на кубок пам'яті Анатолія Разепова

Дата: 10.06.2024 10:18
Кількість переглядів: 518

Сьогодні, 10 червня, на спортивному майданчику стадіону "Колос", між працівниками освіти Решетилівської громади відбувся турнір з міні-футболу на кубок пам'яті Анатолія Разепова. Його ім'я досить відоме широким колам Решетилівського краю, оскільки це не лише в минулому педагог Покровського закладу освіти, залюблений у спорт, легенда футболу, а й щира, добра, порядна людина. Він завжди пропагував спорт, заохочував до нього молодь і був одним із числа п'яти спортсменів нашого району, який урочисто ніс олімпійський вогонь у 1980 році.

Перед початком матчу присутні вшанували пам'ять колишнього педагога та виконали Гімн України.

З учасників, які зібралися сьогодні на змагання було сформовано три команди:

- ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І Л. Олійника"

- збірна команда Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки, Федіївської філії І-ІІ ст., Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст. з д/п

- збірна команда Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст., Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст., М'якеньківського ЗЗСО І-ІІ ст. з д/п, Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст., Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст. 

В результаті напруженої і направду спекотної гри І місце посіла команда ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника". На ІІ місці - збірна команда Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст. (склад команди див. вище), ІІІ місце здобула збірна команда Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. (склад команди див. вище).

Спортивні змагання в пам'ять про людину, яка варта пошанування, - закінчилися, проте спогади сучасників про великого педагога та спортсмена досі живі. Дякуємо освітянам за гру, єдність та командний дух! 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень