A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Підбито підсумки обласного конкурсу художньої самодіяльності учнівської молоді "Веселка"

Дата: 13.06.2024 14:23
Кількість переглядів: 386

У травні 2024 року Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді у дистанційному форматі було проведено обласний конкурс художньої самодіяльності учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти "Веселка".

До участі у конкурсі долучилися учасники і з Решетилівської громади, зокрема Будинок дитячої та юнацької творчості. 

Конкурсанти змагалися в таких жанрах: вокальному, інструментальному, вокально-інструментальному, хореографічному та малих театральних форм. 

Компетентне журі, до складу якого входили заслужені артисти та працівники культури і мистецтв, фахівці з різних жанрів, відзначили достатньо професійний рівень підготовки конкурсантів, відмітили вдало підібраний репертуар та хороші виконавські здібності. 

За результатами конкурсу дипломом ІІ ступеня Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради у номінації "Сучасна хореографія" нагороджено колектив "Афродіта" Будинку дитячої та юнацької творчості; дипломом ІІІ ступеня в інструментальному жанрі нагороджено колектив барабанщиків "Ритм" Будинку дитячої та юнацької творчості.

Грамотою Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради відзначено народний художній колектив вокальний гурток "Валентина" Будинку дитячої та юнацької творчості.

Щиро вітаємо заклад позашкільної освіти зі здобутками вихованців! Процвітання колективам і ще більшої наснаги для творчих задумів та ідей!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень