A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Проведено освітній тренінг "Хмарні сервіси у роботі керівника ЗДО"

Дата: 07.06.2024 11:20
Кількість переглядів: 547

З метою підвищення професійної компетентності керівників закладів дошкільної освіти Решетилівської громади у впровадженні та використанні хмарних сервісів для оптимізації управлінської діяльності та покращення якості освітнього процесу з 16 травня по 7 червня Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено освітній тренінг "Хмарні сервіси у роботі керівника ЗДО"

Навчання відбувалося у форматі чотирьох онлайнових занять, на яких педагоги ознайомилися із основними хмарними сервісами Google та навчилися їх використовувати в роботі для обробки даних та збору інформації.

Сьогодні, 7 червня, у ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника" відбулася заключна офлайнова зустріч. Це був підсумковий практикум із використання хмарних сервісів Google для вирішення типових завдань керівника закладу дошкільної освіти, протягом якого учасники виконували практичні завдання, обмінювалися досвідом, мали можливість почути відповіді на свої питання з теми від консультанта ЦПРПП Ігоря Коваленка.

14 педагогів, які були присутні на всіх заняттях та виконали ряд практичних завдань, отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Використання цифрових технологій в освітній діяльності на сьогодні є тією перевагою, яка відкриває нові можливості для швидкого та ефективного виконання управлінських завдань, а також загалом покращує якість освітнього процесу. Тож навчатися та розвивати інформаційно-цифрові компетентності завжди на часі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень