A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вітаємо із завершенням 2023-2024 навчального року!

Дата: 31.05.2024 11:46
Кількість переглядів: 76

Шановна освітянська родино!

Від щирого серця вітаємо вас із завершенням 2023-2024 навчального року! Це був рік викликів, натхнення та значних досягнень. Кожен з вас пройшов його достойно і плідно, здобувши неоціненний досвід та особисту перемогу. 

День за днем заклади освіти Решетилівської громади відкривали двері до знань, творчості та нових можливостей, виховуючи нове покоління освічених, талановитих і
відповідальних громадян.

Щодення праця дає свої результати. Цього року свідоцтва про базову середню освіту отримали 298 дев'ятикласників закладів освіти громади, серед них - 32 з відзнакою. 

Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 152 одинадцятикласники. Серед них є 6 срібних медалістів: 5 - ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", 1 - Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки); та 10 золотих: 1 - Демидівський ЗЗСО І-ІІІ ст., 6 - ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника", 2 - Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст., 1 - Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст.ім. академіка В.О.Пащенка. 

Щирі вітання здобувачам освіти! Ваш успіх - наша гордість! 

Нехай цей літній відпочинок принесе педагогам, учням та їх батькам нові сили і натхнення. Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного тепла та радості від кожного прожитого дня. 

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей та співпраці у наступному навчальному році. Разом ми зможемо досягти ще більшого та реалізувати найсміливіші освітні проєкти.

Щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися та навчати з вірою у мирне майбутнє!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень