A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

“Активні громадяни – успішна країна”

Дата: 16.09.2022 13:28
Кількість переглядів: 350

15 вересня відбулася онлайн-зустріч за підсумками роботи по проведенню літніх клубів в рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE “Ми вдома – в Україні”. 

Варто відзначити, що ця ініціатива загалом охопила понад 30 громад з 13 регіонів, понад 400 учителів, сотні волонтерів та майже 6000 дітей, 1500 з яких – діти ВПО.  

Враховуючи воєнний стан в країні, а також зміни, зумовлені цим, було нелегко організувати для дітей таке корисне проведення часу влітку. Проте саме завдяки DECIDE ця можливість з'явилася і для наших учнів. Адже це – майбутнє нашої країни в Європі!

535 дітей – саме стільки учнів Решетилівської громади, які протягом двох місяців, передаючи естафету від школи до школи, були залучені до активного дозвілля в команді. І не дарма, адже наша громада стала переможцем в номінації “Активні громадяни – успішна країна”!

Окрім неймовірних вражень, емоцій та щирих дитячих посмішок, ми отримали матеріальну підтримку від проєкту – величезний жовтий шатер, яскраві безкаркасні меблі, цікаві книжки та ігри, спортивний інвентар. Все це в подальшому буде використовуватися для дозвілля та навчання. Важливою і надихаючою також була підтримка від координаторів протягом всієї тривалості літніх клубів. 

Ми вдячні за ініціативу проєкту DECIDE, адже разом з командою нам вдалося повернути дітям літо та частку дитинства! Крокуємо й надалі разом задля майбутнього наших дітей!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень