A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Онлайн-нарада для керівників ЗДО щодо організації форм навчання

Дата: 04.10.2022 19:36
Кількість переглядів: 128

Сьогодні проведено оперативну онлайн-нараду для керівників закладів дошкільної освіти громади щодо організації форм навчання.

 

Знайти всі можливості, щоб здійснювати освітній процес в очному режимі – саме таким є першочергове завдання для колективів ЗДО. Звичайно, обов’язковою умовою є наявність укриттів і їх готовність, про що має засвідчувати відповідний Акт. Там, де немає повноцінного укриття, садочки можуть організовувати свою діяльність лише в дистанційній формі!

 

У Решетилівський громаді функціонує 16 ЗДО, з них 5 є дошкільними підрозділами. З 1 вересня і станом на сьогодні із загальної кількості в звичному режимі працюють 5 закладів, дистанційно 9, на змішаній формі перебувають 2. Протягом місяця планується облаштування укриттів ще у п’яти ЗДО.

 

Під час наради освітяни обговорювали проблемні питання по кожному дошкільному закладу, зокрема такі, що стосуються організації харчування, відвідування, тривалості дня, психологічної готовності до різних сценаріїв роботи в умовах воєнного стану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень