A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Онлайн-нарада для заступників директорів із навчально-виховної роботи

Дата: 18.10.2022 14:16
Кількість переглядів: 318

18 жовтня відділ освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників провів онлайн-нараду для заступників директорів із навчально-виховної роботи.

 

Під час наради освітяни обговорювали можливі варіанти змішаної форми навчання, а також наголошували на гнучкості освітнього процесу, враховуючи воєнний стан в країні. При цьому велика увага приділялася використанню закладами освіти та безпосередньо вчителями дистанційних технологій. 

 

Директор ЦПРПП Вікторія Пащенко повідомила про проведений моніторинг організації дистанційного навчання в ЗЗСО та зупинилася на більш ефективному використанні освітніх платформ. У свою чергу консультант Центру Ігор Коваленко анонсував педагогам онлайн-зустрічі «Учитель учителю», які відбудуться в період осінніх канікул.  

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Покровського ЗЗСО І-ІІІ ст. Ірина Бондаренко поділилася досвідом щодо використання ресурсів для навчання.

 

Начальник відділу освіти Алла Костогриз нагадала колегам про те, що заклади освіти самі уповноважені вирішувати, якій формі навчання віддавати перевагу. Важливим є своєчасне реагування на зміни в країні та створення психологічного клімату, який сприятиме освітньому процесу.

 

В числі іншого говорили про шкільний громадський бюджет, зміни в календарному плануванні та порядок проходження педагогічної інтернатури в закладах освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень