A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Онлайн-нарада для директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 28.10.2022 12:27
Кількість переглядів: 345

28 жовтня 2022 року відділ освіти провів оперативну онлайн-нараду для директорів закладів загальної середньої освіти громади.

 

Загалом мова йшла про ряд завдань, які варто запланувати керівникам ЗЗСО на час проведення осінніх канікул. Зокрема, Центром професійного розвитку педагогічних працівників проводитимуться онлайн-зустрічі по обміну досвідом «Учитель Учителю», а також найближчим часом відбудеться зустріч із вчителями фізкультури щодо проведення спортивних змагань. Наразі заклади активно готуються до проведення ІІ етапу олімпіад, який стартує з 19 листопада.

 

Питання опалення закладів освіти в канікулярний час залежить від того, чи є на базі школи дошкільний підрозділ, скільки дітей відвідує та чи будуть протягом вказаного часу проводитися якісь заходи. Начальник відділу освіти Алла Костогриз наголосила на економному використанні тепла під час канікул та звернула увагу колег на належне утримання шкільних приміщень, незалежно від форми навчання дітей.

 

Вчасно доносити інформацію до своїх колективів про проведення різних івентів, форумів, зустрічей для педагогів, різнорівневих конкурсів, пріоритетних щорічних заходів – завдання керівників ЗЗСО. Окрім того, в умовах сьогодення психоемоційний стан учнів постійно має бути в полі зору педагогічних колективів. 

 

В числі іншого під час наради говорили про необхідність проведення інвентаризаційних заходів, визначення потреб шкіл, контроль за веденням електронних журналів, підвищення професійного рівня вчителів предмету «Захист України», проведення гурткової роботи (особливо національно-патріотичного виховання).

 

Робота над укриттями та створення умов для очного формату навчання – завдання, яке не втрачає актуальності, оскільки в пріоритеті живе спілкування учнів та їх безпека.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень