A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

«Безпечний простір. Емоційна підтримка та професійне зростання працівників психологічної служби»

Дата: 02.11.2022 19:05
Кількість переглядів: 418

2 листопада у Решетилівському відділі освіти відбулася інтервізійна зустріч для психологів та соціальних педагогів «Безпечний простір. Емоційна підтримка та професійне зростання працівників психологічної служби». Захід організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Перед присутніми виступила практичний психолог ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника» Юлія Полонська, яка наголосила на важливості емоційної підтримки всередині спільноти шкільних психологів, а також про необхідність обміну досвідом щодо психологічної підтримки дітей, педагогів в умовах воєнного стану.

В нинішніх умовах варто приділяти увагу психологічному розвантаженню та емоційно стабілізувати себе. З цією метою була проведена вправа «Монстрики емоцій». Також педагоги активно обговорювали свої враження від метафоричних асоціативних карток «Богині» Доріна Вірче.

Координатором другої частини зустрічі, яка була присвячена проблемним ситуаціям, що виникають у практиці шкільних психологів, виступила директор ЦПРПП Вікторія Пащенко.  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень