A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Півтисячі цибулин тюльпанів для українських шкіл

Дата: 09.11.2022 13:48
Кількість переглядів: 225

Саме стільки весняних квітів (не лише тюльпанів) безкоштовно висилає українським школам Асоціація квіткових виробників Нідерландів та України, аби діти висаджували їх на шкільних клумбах. Flowers4school – це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл.

Головна місія проєкту – познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі, нашої Батьківщини.

Набори квіткових цибулин підходять для дітей всіх вікових груп (1-11 класи) та надсилаються до всіх шкіл України, які виявили бажання взяти участь у програмі. Кожна українська школа має право отримати лише один комплект.

Заявки на участь у проекті можна подавати на сайті www.flowers4school.com до 11 листопада.

Одна з умов – зафіксувати момент посадки квітів, а весною, коли розпочнеться період цвітіння, школи можуть сфотографувати свої квітники, надіслати на сторінку конкурсу на сайті та отримати супер-призи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень