A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбувся тренінг для заступників директорів шкіл на тему «Формування ключових компетентностей та наскрізних вмінь на уроках НУШ»

Дата: 17.11.2022 19:50
Кількість переглядів: 459

17 листопада на базі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» відбувся тренінг для заступників директорів шкіл на тему «Формування ключових компетентностей та наскрізних вмінь на уроках НУШ».

 

Основна мета заходу – ознайомити педагогів із сучасними інструментами та підходами в новій українській школі. Всі 16 учасників протягом 6 годин мали змогу на практиці закріпити теоретичні знання. Також активно працювали в групах та розбирали діяльнісний підхід в навчанні.

 

Проводила тренінг сертифікована тренерка НУШ, директор Потічанської філії І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» Ірина Платко. Вона і надалі буде впроваджувати такі заходи в шкільних колективах нашої громади.

 

Шість годин плідної роботи пролетіли непомітно, а головне – з користю і з новими отриманими знаннями. Підтвердженням цього стануть сертифікати про проходження тренінгу «Інструменти та сучасні підходи НУШ», які педагоги отримають від ГО «Освіторія».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень