A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2022 10:48
Кількість переглядів: 232

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

В цей день всі ми  повинні вшанувати наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014  року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 

Сьогодні наша країна переживає надскладні часи. Країна, в якій триває війна мужньо стоїть на захисті як своєї територіальної цілісності, так і на варті життя громадян. Адже саме в такій боротьбі і народжується справжня жага до свободи та незалежності, до кращого майбутнього наших дітей у вільній і процвітаючій Україні. Завдяки нашій незламній армії захисників ми маємо можливість вчитися і навчати, тримати на висоті свій освітній фронт.  

   

Тож низько вклоняємось всім героям, воїнам, волонтерам за спокій в наших домівках, за небайдужість, стійкість та хоробрі серця!  Ваш подвиг є неоціненним для України і кожного з нас! Також разом ми сьогодні згадуємо про загиблих патріотів. Пам'ять про них і їхні вчинки житиме вічно!

   

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. І щоб наша боротьба закінчилася блискучою перемогою! Єднаймося, бо лише в єдності наша сила.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень